random !



malam tadi kite jadi ghost white lagi..hehe..sampai tertidur kite tunggu..bgn2 pukul 3,dah kering...tarik lah mask tu...sakit !

masa nie baru habis kelas haritu...kemalasan iron tudung bawal melanda..lalu hanya menyarungkan saja tudung ekspres mcm nie..habis cite...

nie cerita bulan lepas...bdk dip1a n dip1b g kem sehari ke Sg.batu,penang tuk koko..memang best lah time nie..first time berendam dlm laut selama tu...

ada apa dengan pic nie..harry potter ? ahaks ! kite buat topic harry potter ni as my english oral presentation's title..hihi..agak berbelit gak lah lidah nie nak cakap "alien language" yg ada.but people said "practice makes perfect" right ?..alhamdullilah..kite berjaya buat yg terbaik walaupun jantung berdegup kencang bila cakap kat depan..