monday's talk

alangkah nikmatnya dapat bercuti kt rumah..
setelah beberapa bulan sudah sibuk dgn studies stuff dan macam2 lagi lah..
tapi agak rimas lah hidung nie asik so seh so seh je..selesema..huhu..redha je lah !



macam ini lah keadaan kite kat rumah...
tapi xde lah secomei budak kecil nie...
actually,kite quite nervous lah..cuti,memang lah cuti tapi habisnya cuti nie..isnin next week..
final exam !!! ottoke !!! kene studyyy la cuti nie...
subjek plg kite takuti ialah computer hardware lah..
99% peratus orang yg kite kenali,takut comp.hardware..
mcm addmaths dulu lah..haha..tp budak laki minat lah..nie semua makanan dorang jee nie..
hardware nie..setup comp..etc..

kite cadang nak g jogging..dalam pukul 5..harap2 hujan berhenti lah time tu..
den dahlah selesema nie..
macam semalam kite round2 kawasan perumahan nie..kite setkan masa 1 jam 10 minit..
alhamdullilah dpt habiskan..
walaupun nk ckp jogging atau lari tu x lah..just berjalan kaki laju..
tapi kte search internet elok berjalan kaki nie.byk benefits yg dpt..



kalau kat penang..setiap petang..tepat pukul 5..kite pergi padang depan bj courd tu..
kat situ taman padang dia meriah..ramai penduduk2 mcm bdk2 main bola lah..bersenam lah kt situ..
siap ade gym yg kt taman tu lagi..macam nie,cthnya


so,xde lah kite takut sgt wat sorang2..aunty2 dan uncle2 byk jogging dan jalan2 kt situ..
tp kawasan taman perumahan tmpt rumah kite nie..hurmm sigh..
ada elok2 taman..dimusnahkan..

kadang2 kita agak letih lah gak..setiap hari kene buat..then kene sekat food intake kite..
tapi ini yang kita mahukan..kite x boleh berputus asa walaupun kadang2 ade org undestimate kite..
x pa sya !! u can do it !!
ini semua untuk future kite..and i will work hard until the end :D