sejujurnya kite rasa sangat sunyi.. hari2 yg kite harungi kite selalu rasa sunyi.. kenapa kite selalu rasa macam tu... kadang-kadang kite realise that there are nobody beside me.. kite ada ramai kawan..tapi kenapa kadang-kadang kite rasa mereka hanya kawan atas nama kawan.. bukan kawan yg dapat menyelami hati dan perasaan kite.. kite harap satu hari nanti akan ada kawan yg benar benar memahami kite.. sejujurnya..kite kecewa dengan diri kite sendiri.. kenapa setiap apa yg kite buat x pernah berjalan lancar.. mesti ada halangan.. setiap kali kite berusaha untuk menimpa kejayaan,pasti kegagalan yg akan kite temui kenapa ? kenapa kite selalu dibandingkan dengan orang lain ? kite tahu kite ada terlalu banyak kelemahan, kite sedar yg kite x boleh mengharap belian yg bersinar.. setiap kali kite mulai mencintai seseorang.. kite x berani nak berhadapan dengannya..dan akhirnya kite akan pendam perasaan.. cinta bertepuk sebelah tangan,takkan berbunyi.. kite patut sedar dari sekarang dan selamanya.. x akan ada seorang pun yg akan datang pada kite.. setiap kali kite sedih,marah dan merajuk.. tak da yg datang meredakan hati ini.. tiada seorang pun.. kite,sejak sekolah rendah sampai sekarang.. sering menangis keseorangan di dalam bilik.. dalam family pula.. kadang2 kite selalu rasa yg kite nie mcm an outsider.. kite... walaupun,kite x pernah kekurangan apa2 dari segi harta benda tapi dari segi kasih sayang..kadang2 kite rasa kurang.. kite tahu kite anak yg x dgr cakap..degil..dan mcm2 lg.. kite x mcm adik beradik yg lain.. mama ngan abah syg kan dorang lebih dari kite.. apa2 mende yg berlaku,mesti kite akan dituduhkan dahulu.. kite tak boleh cakap apa2.. kadang2 kite rasa x sabar nk tgglkan semua nie. kite nak tgk sama ada adakah mereka akan merindui kite.. walaupun... kite bknnya rapat ngan syahir dan abah.. bg dorang..kite nie org luar terutamanya bg syahir.. kadang2 kite rasa jealous kenapa dia salu layan mcm sampah berbanding adik ngan kakak kite.. kadang2 kite rasa jealous bila dorang semua berkumpul semua,,kite hanya berkurung dlm bilik.. kite xde apa2 kepentingan dlm family masa kite baby dan masa zaman kanak2.. kite dapat rasakan kasih sayang.. kite dulunya seorang yg comel dan x segemuk sekarang at least dulu,mana2 kite pergi semua org layan ok tapi,sekarang, kite tak pernah rasa macam tu lg.. kat kampung..xde siapa yg sukakan kite.. opah sememangnya x suka kan kite dari awal2 lg.. kite cucu plg dibencinya.. kite ingat lg..bagaimana dia layan kite masa kite sekolah rendah.. ejekan dan cacian kite dah biasa sangat disebabkan itu,sekarang,kite dah serik nak balik kampung sedara mara pun bukannya suka kite pun kite lah plg gemuk di dunia,dah lah x pandai dan x cantik anak2 dorang semuanya lg pandai dari kite kalo kite balik kg mesti kite akan asingkan diri keseorangan kite dah biasa mcm nie kadang2 orang sekeliling selalu mempersendakan kite disebabkan fizikal kite ya Allah berilah kite kekuatan kite selalu try jadi kuat dan tak fikirkan kesedihan try happy kan diri dan senyum seboleh yg mungkin tapi kadang2 kite betul2 rasa sedih dan letih kite harap org sekeliling kite dpt layan kite dgn normal kite dapat lihat kadang2 ade sesetengah yg rapat ngan kite dulunya, kini lansung x tegur kite adakah kite nie sangat memalukan mereka ?? ...