ada mende yg kite rasa sangat sedih,nervous dan takut..
perasaan ni bercampur aduk dalam pemikiran kite..

kite mcm biasa pergilah kelas memandu seminggu sekali..
apa yg kite tak tahan ialah ngan cikgu nya..serious,kite byk sabar,,
dia maki hamun kite,marah2 kite..kite sabar..
dia cakap kite x guna otak,xde common sense dan mcm2 lagilah...
apa yg kite boleh jwb ? kite diamkan je lah...
xtau kite yg kite datang untuk belajar memandu,kalo kite dah expert xde lah kite g belajar..
kite tau lah dia dah pro..tapi kata2 nya tu wat kite tension bila nak memandu..
mana pengajar pemandu yg berhemah ?
kite masa drive tu betul2 nak nangis..tapi tahan je lah..
kite tahu dia penat,,tapi kite lg penat...tension kepala otak kite dalam bulan nie...
die cakap kite worst student dia..
yes,i admit it.
but,where's ur manners ?
kite sabar je lah....

cth..bila dia diam tgh jwb call,kite dapat je drive dgn elok..bila dia dah start marah dia,tiba2 otak kite berserabut...kite betul2 x boleh serabutkan otak tgh drive,sbb kite x dapat concentrate..
nak ajar,gunalah kata2 berhemah skit...
ni x abis herdik kite itu ini..tau nak cari kesalahan kite,bila kite buat betul xde pulak nk puji ke apa..
kite tgh risau betul nie...
kite takut sgtttt ngan test JpJ..huhu =(