boring !

Asalamualaikum....
it's been too long since the last time I was writing at this blog...
seriously...sungguh rindu !!!dah hampir setahun kite x pandang sgt blog..sebab SPM..
dan SPM tu lah pun berlalu..jadi..keke..apa lagi..
Rasa lega sangat dah habis spm..buat masa ini,kite x nak pikir apa apa pasal result...
sbb rasa takut mula menyelebungi diri..jadi enjoy dulu cuti ini..hoho~~
ok..kite nak edit blog nie..tapi rasa sayang pula..nampak cantik sgt (bg kite lah..hehe)
kite ingat lagi kite edit masa kite form 4...kite rasa semakin tua nie,kreativiti kite kurang..
dulu-dulu masa form 1-4..selalu je kite edit-edit nie..skang dah cam kekok pula..

oke..bru je bape hari cuti kan..kite tersangatttttttttttt lah boring duk kat umah nieee..
tiap hari mengadap twitter..korean...kpop....fanfics....dan mcm2 lg lah..
kebanyakkan kwn kite smua nak kerja...kite pun nak kerja gak..tapiii......
sigh...kite nak amek lesen kereta je skang nie..x sabarnya..
kite nak g tgk movie kt aieon..tapi xde sape nak tgk..nk tgk cite twilight..
tp nak ajak sape eh..adik kite ngan kakak kte xnak..
kwn kite smua busy ngn keje...kite ase nak ajak cousin kite..tp kite xpasti lah die dah abis periksa ke x...
xnak lah ganggu die...hmmm...

ok lah..kite out dulu..nak sambung baca novel harry potter 5..