randoms

rabu 19.09.2012
6.32pm

asalamualaikum !!! wah...rajin pulak kite nie time2 macam nie nak berblogging...
anyway..saje je nak lapangkan minda sebelum g tuisyen maths pukul 8 kang...
harap2 lah kite x menguap lah dlm kelas tu...anyway...kite xde apa pun nak merepek...
arini cam biasa lah..hari persekolahan cam biasa...tapi balik pukul 2.30 sbb ada study group biology ngan kwn2 kite kat pondok sebelah koperasi..seriously...kalo belajar sama2 pasal biology nie ase senang lah pulak nak paham..kalo baca sesorang...ase kosong je otak nie..maybe ade kwn2 yg pro psl bio nie tlg explain kan pd diri ku ini..hehe..

kat kelas tadi pun..ase nye cam biasa...waktu bi...mood teacher arini baik :)
semalam kite mimpi pasal teacher tapi kite lupa lah apa yg kite mimpi...
asik dok pikir je apa lah kandungan yg kite mimpi..yg pnting kite ingat muka teacher...
masa maths pulak....kite rasa nak nangis je lah...cikgu fazrol ckp die sedih ngan kecewa prestasi kelas kiteorang...kelas science plak tu...kite ase kite nak explain je kat cikgu and ckp sorry sgt sbb tlh kecewa harapan die..die cakap..die wat lawak tapi die ase sedih..adoii..sorry cikgu..seriously...saya tau saya nie asik kecewakan cikgu...saya dah cuba berusaha sebaik mungkin dah....maybe tu je kot yg mmpu saya dpt...
kite dah berazam real spm nantii...kite nak buat yang THE BEST punye...no more play2...masa skang nie..masa untuk serious..

masa addmaths pulak..as usual...cikgu khai seperti biasa..
die suh kiteorang isi borang berhenti sekolah...cam tak caya je thn nie je thn last..
maybe thn depan dah xpakai dah seragam skolah...tinggallah adik kite sorang yg akan naik form 1 thn depan..cam x caya pulak..adik kite thn depan nak naik form 1..dulu mase kite darjah 6..die baru darjah 1...skang die dah besar dah..ase cam x caye je..tapi kegedikkannya masih lg x hlg..maklumlah..anak bongsulah katakan..manje lebey ! thn depan turn kite lah kirim kat adik kite beli capocino ais
 ( x tau btul x ejaan ) yg jual kat depan skolah...selalunya budak tu yang asik kirim ngan kite beli air..haha..biar die rasa..ingat senang nak beli..gerai tu sentiasalah penuh !

lepas spm ni kan...ramai kwan kite nak keje lah..tulah..nilah...
kite...cam bg je mama ngan abah klo kite nk cri keje...
maybe....thn depan amek lesen kereta ( tak sabarnya ) atau amek kelas bahasa inggeris...
sebenarnya kan...maybe ramai x tau..selain dari bahasa melayu...kite minat sgt bahasa inggeris...
lain dari bestfriend kite yg suka subject2 maths lah,biology lah dan sebagainya...
kite bukannya fluent sgt nak speaking bi nie...bak kata org2 terdekat..bi kite slang melayu beno..
broken english..lol..tapi kite suke baca bi...cam slalu kan kite kodek2 internet..kite kan kpop sejati...
mestilah ada banyak fanfic kan ( mcm novel lah ) dan semestinya dalam bi...dan pada masa yg sama lah..kite boleh belajar bi nie..org cakap kan..nak belajar bi..kene byk baca dan dgr org cakap...sbb tulah kite suke..kalo tgk cite korean ke..mesti subtitle die bi kan...kalo x phm..memang susah lah kan nak tau apa yang dok dorang merepek meraban tu kan...tapi kite xde lah pndai sgt bi smpi A+++..kite cume biase je...
maybe sbb kite nie jenis suka bahasa2...kite cintakan bm..kite sukakan bi...hah..lg satu sejarah..tu pun okegak....

kite kan rsa semenjak umur dah 17 tahun nie..kite x rasa pun kite 17 tahun..setiap tahun kite rasa perangai kite sama je..msih lagi sma macam budak2 dulu..bilalah kite nak matang..kite tgk kakak n abg kite dorang mase 17thn..xde lah kot mcm kite...kite tgk kite nie..mcm anak manje je kot...maybe sbb dorang duduk asrama masa form 4 and form 5..kite tak taulah..baju skolah pun mama gosokkan ( tapi nie memang x leh dielakkan..sbb asal je kite gosok..mesti hangus...sepanjang kite gosok dah 3 tudung,1 kain sekolah dah terkorban )..xtaulah..naty masuk mana naty..mesti kene independent kan..tgk pengalaman kakak kite..cam susah je..hurmmm..ntahlah..malas nak pikir..

oke lah tu je kot kite ase nak merepek...bukannya best mana pun..tapi biar lah kan..blog kite lah !..hehe