i'm so sad !!

asalamualaikum...

semenjak 2 menjak nie kite betul kecil hati ngan teacher maths kite..
i don't know why she's too hate me ?
i really have no idea why she's always make me feel so stupid..
i always being scolded by her without any reason..
kite salu bg perhatian kalo dia ajar..just dia salu tanya soalan yang kite xtau nak jwb..
cmner nak jwb..jika kite xtau nak jwb..
die salu marah2 kite depan kelas..depan peljar-pelajar lain..kite rasa rendah diri sgt.. :(
she's also not fair..cth : ramai lagi bdk x siap keje graph yg dia suh buat..and kite yang dah siap graph tu just tersilap sikit nak betulkan jwpan..dia memilih utk marah kite..
if aiman hafis x buat keje..she's never angry..
dia juga salu banding2 kan kite ngan peljar lain..
orang jika pelajar x paham..kene lah ambil insiatif cara nak pahamkan pelajar itu..
nie x..banding2 kan kite ngan budak2 yang pndai kt kelas kite tu..
dia salu ckp kite xsiap keje skolah lah..padahal kite siap..
even,kite x pernah pun lwan cakap dia..walaupun dia tuduh melulu kite mcm2..
dia marah pun..kite diam je..walaupun kite rasa kite x buat salah..
sedangkan,ramai agi pelajar lain yg suka lwn ckp dia..
apa salah kite ?
kite tau xde gunenya nak marah..lgi2 dgn cikgu..nanti ilmu tak berkat..
but..mula2 dulu..kite oke..tak kesah lah sgt..but now..
kite rasa kecil hati sgt..
cmner lah kite nak score mths kalo cmni..
bila wktu dia je..mesti kite rasa down,takut,nervous.. :(
even killer subject-chemisty,add mths,biology kite xpernah rasa cmni lagi..

why only me ???
i know..maybe i'm not too clever in maths..but i just say the true..
my heart is so hurt..
just put yourself in my shoes,u probaly will understand how i feel..
right now..i don't know how i can handling this situation..
it's too hard for me..mcm tadi kt kelas..seriously..kite rasa nak nanges je..
but..kite just tahan je...yes..i know maybe i'm too emotional girl..
but i'm also just an ordinary girl..

just like usual,i hope tomorrow she's not mad to me anymore..
nie mengingatkan kite semasa kite darjah 5 dulu..huhu... :(