jashik !

*sebelum kemalasan kite dtg utk mengupdate,baik kite update cepat*wink~

aigoo..seriously,arinie saya perkataan je kite boleh definisikan melalui ayat iaitu..
"saya sangat letih"atau dalam omputih
"i'm so tired"
haha..mcm wt keje berat beno je pun kite nie..beriye beno..mcm die sorang je letih..hihi..

oke..dimulakan cerita minggu nie..kite xbape nak sihat sgt..
dimulakan dari hari selasa,dimana ada lawatan untuk minggu amanah saham tu..
dari naik bas..seriously,kite ase bumi tgh berputaran dan bintang bersilih ganti mengambil tempat di kepala kite..
but..enjoy sgt2 kat sana..dpt main game..but alangkah x bertuah lansung nya kite apabila kalah pada smua permainan..*sabar jelah*
dapat sanguhati perencah ******...
ntah lah xtau nak buat apa..mak kite jarang guna perencah tu..
sbb kandungan ajinamoto nye maybe tinggi dan itu tidak bagus untuk kesihatan..
betul kan ?
then,pada hari rabu nya yang merupakan worst day in these year for me..
malas la nak cite kat sinie..dipendekkan kite xsihat pda hari tu..
dan pada hari tu boring mengadap pc nie..surfing internet untuk kelab kh punye board..
aigoo..malas betul jadi s/u..xde spe nak tolong..dorang asyik nak merugut tu la ni lah..
senang cite try buat..
then,aritu gak kite selongkar smua fanfic@short story yang ada dalam internet..
byk gak dpt dihabiskan walaupun byk chapter..dan dalam bhasa bi..

kite ada baca kat mana entah..untuk meningkatkan penguasaan dalam bahasa inggeris..
kite kene try baca short story atau apa2 je lah dalam bahasa bi
mula2 memang lah..boring lah tu lar..
but seriously,betul kite cakap korang ada rasa fanatik sesangat..
sebab kite pun merasai mende yang sama..

skang nie..xkira lah bm ke bi ke..kite tetap suka membaca apa novel ke,carpen ke,atau apa2 jelah..
sebab tau x kenapa ?

1.meningkatkan meluaskan penguasaan kosa kata..
2.membantu kite buat essay atau karangan dalam exam.
3.korang akan suka berimaginasi * hehee..nie kite sorang je lah*

dan untuk meningkatkan semangat tuk jadi penulis novel..insyaAllah..
xlupa gak pereka designer multimedia..

oleh sbb kite dah menyimpang dari apa yang kite nak cakap,so kite sambung..
arinie kat skolah masa sc pertanian..ada ujian amali buat tapai..
satu masakan yang kite lansung,xkan,dan jangan mimpi untuk kite nikmati..
walaupun satu keluargaku mengemarinya..
dari lepas rehat smpi balik wat mende tu kat bengkel masakan.
kite well biasa lah group ngan fadielah,farah,atikah..
dan group kite yang paling *cough* teruk *cough*
pendapat kite lah..sbb group kite paling last siap dan balik.
kite rasa sederhana lah nak wt..susah ada senang ada..
letih pun ada..rasa nya xpernah lagi kite serajin seperti kite tadi di bengkel masakan semasa berada dirumah..
hehehe..kesian kawn kite..terpaksa dengar kite buat lawak yang rasanya bodoh kot..
sebab kite boring masa tu..kadang kala kite rasa kite ni blur or straight forward or lurus bendul sgt lah..
walaupun kite cuba elakkan..aduhh..asik kene je ngan kwn kite..yang kite pun blur ikot jelah..
and tadi..warghh..ada sesi bergambar kelas..aduh2..segan segan..xtau lah nak senyum ke tak masa tadi..
kalau senyum sgt nampak OVER..kalau x senyum nampak muram sgt la plak..alih2 kite just senyum sikit secoet je..hehe..segan kot..diri tgh..tgk abg pegang camera tu..aduh2..blushing pipi ku..oh no..gatal betul lah..
hahaa...

and then *degeun,degeun,degeun* lawatan pegi kL esok..yahooo..
xsabar nya..really exited !!dari bulan 3 dah xsabar..
jarang ada lawatan sejauh nie..salu masih dalam perak agi..hehee..

oke lah..ase dah tulis byk dah..
*kite selalu xtau cmner nak tulis penutup mcm mana*
so...see u later :)