hye smua..
sejak 2 menjak nie an..kite betul2 sakit hati dengan google chrome..
why youtube in google chrome is too slow hah ? i dunno why..
adakah kite sorang je mengalami masalah nie atau ramai agi pun sama ?
tapi apa yg kite sempat research kt google..ramai gak yg kene..
geram je..x pepasal g rumah lama mozilla firefox..nie pun dah download yg bru..
bru ase laju skit...kelajuan amat penting jika mau melayari internet..
it's very important.. ^^

.........................

arinie hari jumaat merupakan hari kelam kabut di sekolah..^^
mana x nye..first2 g skolah..on the way nak masuk kelas..
bru tau dari fadie ada pjumpaan s/u..
pastu kelam kabut turun..tgk dah bersurai..smbil jalan tu nervous nak wat ujian lisan..
alih2 masuk kelas..cikgu wat org lain dulu..2 hari dah tertangguh..khamis cikgu x dtg..
adoyaii..bilalah nak wat nie..ari2 mesty nervous pasal tu..
segan kot..suara kite dah la x kuat..
masa presentation S/P..malukot..group kite suh kite cakap..
asal apa2 mesty je kite..masa pj presentation pun kite..adoyai..
bila lah dorang nak berani..
oke continue cite tadi..lepas wktu bm tu..wktu bi..
duduk dlm group yg disusun teacher..kene wat satu essay..group kite punye susah GILER la..
tapi yg geram tu..kite ngan aida je byk bg idea..yg lain2 tu dok je sembang..ada lah kejap tlg skit..
then,wktu biology..wat eksperiment yg mengeram kan kerana asik x menjadi je..
but..last2 menjadi lah jugak..
rehat..then,chemistry..wat eksperimet gak..but before masuk lab..teacher wat spot check mengejut !
nasib baik report kite dah siap perfectly..tu pun kelam kabut wat discussion masa wktu bi..
curi-curi buat..kikiki..
nasib lah teacher x soal formula..kite dah ingat2 lupa dah mende tu..manyak kot..
tapi next week..mesty ada punya..
tuk this experiment..teacher susun kan group..alamak..kite group pertama..
ngan eman apis,raidah n khairina..4 org..experiment kali nie senang lah skit..
sbb experiment yg lepas2 x pernah menjadi kot..hihi..
then,,tetibe dapat surat g lawatan..kite dan kwn2 kite ada yg terpilih..tapi ada yg x..
naseb lah fadie g jugak..
aishh..bulan nie je manyak betul tmpt nak g..
masa 29/4 pulak nak g KL untuk matapelajn s/p ngan dak s/p form 5..
pastu mendaki kledang lah plak untuk kelab kh..
adoii..i'm so lazy..lazy..lazy..
the best thing forever i loved to do is just resting at home..reading some novel..playing song in my h/p and surfing internet especially about korean artist news..and also some thing i can't to forget is sleeping..haha :)
kite bukannya remaja yg suka bersosial sgt..so that's the reason..

oke..i'm so tired right now..want to move another site..bye2..

p/s : dalam proses membuat novel pendek..hurmm..macam cerpen..senang cite mcm short story..tapi tak abes lah..bru buat prolog n bab 1..xde inspirasi lah nak wat..i hope this time..menjadi lah cite kite tu.. :)
tajuk cite pun x tau agi..hahaha... ^^