asalamualaikum cemua..yuhuuu..

minggu nie letih lar..bukan kite je..tapi kwn2 sekelas ngan kite..
dari ari isnin smpi lah arini pakai baju pj..adush..x suke lah..
isnin ada pj,selasa sc pertanian,rabu kokurikulum,khamis sc pertanian..
aigoo..

nie cite untu ari rabu nye..
letih giler ah masa aritu..balik pukul 5 ptg..
sbb kene g ceramah kepimpinan yg agak mengantukkan bg kite lah..
seriously masa tu mata kite rasa macam nak tercabut je..
letih giler..naseb baek fadhilah ade..
lawak giler kalo sembang ngan dia..asyik gelak je..
tu kalo org yg rapat ngan dia lah..kalo x rapat..maybe x sebegitu..hihi..
pastu tunggu mama amek dalam pukul 5.30..
seriously,kite takut nak jalan kaki semenjak teacher kalyani cite pasal
hal "perculikkan" tu..takut lah..dah la kite sememang nya penakut..
satu lagi kite leh lah rasa geram sikit ngan teacher ajar maths tu..
seriously..kite x paham sgt dia ajar..
pastu asyik kite je kene..padahal bkn kite buat apa pun..
tapi bila aiman..smua nya oke lah..bagus la..
huh ! syg benor ngan aiman tu..jeles kite..
yelah..sekurang2 nya bincang lah jwpan untuk soalan dia bg tu..
nie x salu bg soalan..terang2 skit..suh wat..pastu ntar buku..
pastu kalo kite tnya pun..mesty kite kene perli blk..
kite nie bknnya sebijak mana pun..sbb tu lah g skolah..
kalo dah pndai..x g skolah un x pe..
huhu..xper lah nak wt cmner kan ? sabar je lah :(

cite pasal kls science pertanian memang melawakkan..
dari situ mcm2 kite dpt tgk prwatakan sebenar kwn2 kite..
cth : scha & azimah takut giler kalo jumpe katak ke..cacing ke..
kalo korang kat sana..suara dorang lah yg akn didengari..
yg si fadhilah pulak jadi heroin dorang amek katak tu..berani giler dia..
kalo kite lah..tgk boleh lah..tapi nak pegang..jgn gatai2 suruh..
yg si hazwan tu pun penakut gak ngan katak..dia un sama jerit je..
pegang katak un ngan cangkul..hihi..
mcm2 lagi lah kite dapat tgk dari situ..

kite kan ada terasa ngan kwn sekelas kite..
nama x leh diberitahu..
tapi an dia betul2 dah berubah..tau x..
kite xtau pulak kwn2 kite lain..tapi hari demi hari kite cm x suka ngan perangai dia..
walaupun x sebesar mana tapi berbekas kat hati kite..
cth : masa biologi..kite an satu group ngan dia..salu dia cm leader group lah..tapi an kadang2 kalo dia buat lawak tu..bukan nya kelakar sgt..tapi menyakiti je..
lg stu..dia suka tnya skang pukul bpe lah..rehat pukul bpe lah..
adoyai..smua nak tnya kite nya..mana lah kite tau rehat pukul bpe lg2 kalo ari jumaat..sbb ade prhimpunan..pstu bila salah..dia mcm marah..
lagi satu..dia kan suka nak pinjam buku bio kite..kalo  x bg pinjam..dia cm marah je..
kite un nak wt gak homework..yg kite paling ingat kan wktu balik tunggu kt bangku tu..kite nak amek beg kite an..pastu ada buku kakak angkat dia atas beg kite tu..tak tersengaja terjatuh an..bknnya sengaja..pastu dia cm marah je..pastu perli2 kite depan kaka angkt dia tu"weyy..kamu nie jatuh kan buku kakak kite..abes kakak kite marah"..tau x betapa segannya kite masa tu..kite bkn sengaja..n kite dah lah x rapat ngan kakak dia tu..dia buat kite ase mcm bad girl pulak..adoii sedih giler hati..kite paling rasa hati kite betul2 sedih wktu nie lah..
pastu kan kalo dia dah jumpa ngan kwn2 dia yg pndai2 tu..kwn sekelas lansung x ditegur..
walaupun kite bukannya rapat sgt ngan dia..tapi apa lah slh nya tegur kan..muka nie juga an yg salu tlg dia..
continue tomorrow..