continue semalam..
semalam x sempat..sbb mak kite balik..

actually,kite bknnya marah sgt pun kat kwn kite tu..
just terasa skit je..normal lah kite pun manusia biasa..
yg ada hati dan perasaan..huhu..
tapi kalo kite marah pun..selalu x lama..
lama2 kite dah lupa dah :)

that's why dalam entry kite sebelum nie kite cakap kite susah nak expresikan perasaan..
kalo kite marah atau terasa atau menangis atau sedih atau sukakan seseorang pun kite xkan sesekali pamerkan kat orang..it's okay even if it hurts..

oke..stop cite pasal nie..naty sedih la plak..

semalam kan..kesian adek kite..rasa nak menangis je tgk adik kite..but kite tahan..wat mcm x peduli sgt..walaupun kite rasa kasihan sgt kat adek kite..walaupun byk kali gaduh2..tapi adat lah dalam hubungan adek beradik..walau cmne pun..she's still my younger sister..
nak tau sbb apa..semalam adik kite accident..masa nak balik sk.rakyat..
cmni adik kite kan tumpang duduk rumah saudara kite tiap2 ari lah blh dikatakan..mak ngan ayah kite keje..tpi,bkn duduk free..berbayar tau..
so,semalam mak saudara kite amek lah anak2 dia ngan adik kite dari sk.rakyat..
naik motor..4 org lg tu..pastu ntah cmner adik kite blh terjatuh kt jalan..jalan tar lagi tu..
tapi anak2 dia smua oke..adik kite sorang je terjatuh..abes muka ngan kaki dia berbalut..
pendapat kite lah..xpatut mak saudara kite bwk motor ramai2 cmtu..x pepasal je..
that's why,masa time kite sk.rendah kite x bpe suka duk situ..
rasa mcm org asing..naik form 1 bru kite happy..dpt duk umah sendiri..wlaupun sorang2..
mak saudara kite patut lebih prihatin..yelah..dia jaga anak org..apa2 kan susah..ye x>?
if anak dia lah..mesty dah marah..anak kene pukul ngan cikgu sikit atau bg keje sk banyak skit pun dah serang cikgu..
tapi..nak wat cmner..nak marah un x boleh..sbb kite kan bersaudara..
dah takdir tuhan mcm tu..redha je lah..
oke..that's all from me..bye :)

nota sweet : kadang2 kite nak luahkan segala perasaan kite dalam blog pun x boleh..byk mata2 melihat...