anyonghaseyo !!
hye2 smua..dah lama x berceloteh kat sinie..
biasa lah kemalasan + kebusy'an + ketiadaan idea = blog jadi sunyi tnpa sebarang update..
huhu :(
azam ku arinie : nak update byk2 setiap ari..arap2 dapat tercapai..kalo x tercapai,jgn marah yerp..
actually,byk kite nak story sepanjang 2 bln nie..

~ arinie betul geram dengan adik kite..adohyaii..sabar je hati ngan dia tu..mengada2 sungguh..xpadan ngan kecik..asyik nak ikut ckp dia je..pastu jerit2 kat orang,,respect lah skit..i'm your sister..and u must to respect me as your sister eventough u more respect to kakcho,i'm still your sister..ntah smpai bila lah nak repeat mende yg sama aja..aigoo..sabar je lah hati..huhu..

~ takut lah exam bulanan dekat dah..but,i'm not ready yet..

~ kadang2 kite berkecil hati ngan kwn2 kite..but i'm really can't express my feeling..terbuku je dlm hati..it's oke lah..i'm fine eventough i'm not..

~ nak g hafal oral untuk hari rabu nie..aigoo..ottoke..takutnya..degeun..deguen.. ^+^

continue for tomorrow ... insyaAllah if i'm not lazy..hehee :)