xtau nak tulis tajuk apa :)

asalamualaikum..
cite arinie x bape best sgt..
sbb busy skit..kate je cuti..hihi..
pagi2 dah bgn nak g sekolah..
ade kemas kelas dan amek kertas bi..
adoiyai..ngantuk agi lar..tapi terpaksa la juga bgn memandangkan
kakak kite bising sbb dia dah lambat g keje..
ops..belum bekerja lagi..just praktikal akauntan je..
adoiyai..tensen kite..dah la bru pukul 7.30 pg..
xkan nak pegi awl2 sekolah..pastu mama antar la kakcho dulu g keje dia..
memandangkan kite malas nak dtg awal sekolah..hihi..
then,dalam kereta tu byk lah kite popet2 ngan mama..smua nya kite cite..
adek kite demam..kakak kite diam je..jadi kite je lah yg memekak sembang mcm2 ngan mama..
pastu,kira2 pukul 8.30 sampai lah ke sekolah terchinta :)
huh ! letih betul nak masuk kelas...byk rintangan yg ada..
yelah..dah la kelas kite bloc c..pastu atas sekali..letih beno kaki ku untuk memanjat
tangga yg begitu byk smpi tak terkira..haha..ceh..ayat..
mula2 risau..ntah2 kite sorang je ada..nasib baik la..ade la beberapa org yg dah smpi..
actually,kite x sumbang kan byk sgt pun dalam hal kemas kelas nie..
keje yg kite buat..cuci tingkap,angkt bangku n meja,cabut kertas hiasan thn lepas..
that's all..selebihnya,kite memerhatikan je..keje jugak kan tu..
tapi boring lar..kite rasa awkward la ngan bdk selain dari bdk kelas kite thn lepas..
cam bdk2 kelas agama,kelas a,aduhyaii..xtau cmner nak mulakan sembang..
kite dah la shy2 cat ngan bdk yg bru kenaii nie..tapi nasib baik lah aqilah,aien ade dtg..
ada lah jugak teman kite bersembang..hihi ;)
pastu pukul 11.40 kite call mak kite..then balik..tu je..
pastu kira2 pukul 1 lebih kot..g amek kakak kite dari keje..
sian dia melangut lama2..sbenarnya padan muka !! haha..jahat~
then,g Ipoh Parade..g Novelhut ngan Popular..
byk la jugak buku rujukan mak kite belikan..
cm kimia,bio,bm,dan lain2..
kebykkan nya kite beli yg dewibhasa..senang skit baca..huhu~~
dan dapat jugak 2 buah novel..yess..yeepee..
pastu ronda2 kedai baju..memandang kan kakak kite ada..jadi memang lenguh la kaki..
sbb dia ni mata dia nampak je mende2 yg dia suka..
pastu,ada kedai aiskrim..kite beli lah..apa lg..
memandangkan mood kite baik arinie..kite pun belanja la adik kite yg gedik tu,,
haha..dalam kereta..baru lah kite berbaik ngan kakak kite..hahaha..
lawok..selama 5 hari kite org bergaduh..tidak bertegur sapa disebabkan sbb tertentu..
akhirnya..elok gak arinie..hahaa..lawak lah pulak ase nya..dalam kereta tadi..bru la kite cite macam2 ngan kakak kite..kakak kite ni susah skit..sensitif beno..kadang2..bukan kadang2 tapi selalu..kite rasa cm kite pulak kakak..dia adek..sebab paling dekat..dia tu kecik dan agak pendek skit dari kite..
hahaa..x baik betul kan kite nie..hahaa~
arinie kite lansung x berpeluang nak baca apa2 buku..tapi malam karang akan ku bukakkan mata ini dari terlelap untuk study skit..hihi..
 P/S : apa2 jelah kite tulis arinie..salu mcm karangan..agak kemendapan arinie :)