hello..asalamualaikum..
arinie kite penat giler tapi xde lah sampai masuk hospital gile..
entah arh..dari start kite balik umah tadi..
kite terus naik atas..masuk bilik..pastu terbongkang kat katil dgn baju sekolah..siap pakai tudung agi..hahaha..
pastu dekat pukul 1.50 ptg bru kite bgn..
mata rasa mengantuk je..pas makan tengahari..kite naik atas balik wat homework..
nak siap kan smua nya..dan dah pun siap sekarang.. :)
senang skit..xyah pikir dah..boleh relax skit pada ari cuti nie..
tapi an yg x best nya esok kene pegi sekolah..
kene kemas2 kan kelas skit..aduyaii..bru ingat nak relax2..
huhu..tape2..
dalam seminggu nie kan..
tetibe kita rasa kagum la pada diri kite sendri..
hihi..dapat menyiapkan kwn2 kite punya blog..
bukan mudah tau nak edit2 ni..pening pale otak dgn code html yg macam makhluk asing tu..
hahaha..merepek je lah..

pastu an..kite geram la skit..buku panjang bahasa kite dah abis..
g koperasi pun dah abis stok..tinggal buku pnjg nota sains je..
aduhyaii..dah la lagi 3 x cukup..nampak nya isnin ni kene cepat2 la turun kat koperasi sebelum diserbu
bdk lain..hihi..

urmm..oke lah tu je lah coretan merepek kite arinie..
Da ~ sayonara ~