special for her..

arinie ari yg kite happy sekali..
hihi..nak tau sbb apa ? mana boleh bg tau..rahsia kite je..hehe..
arini jugak ari sedih tuk kite..
kali ni leh g tau..arini ari last aqilah aka kiki lala..
pas ni dia masuk asrama dah..dah tak dapat jumpa dia dah..
maybe akan lost contact..
sedih nyer..actually,kite x smpat bg apa2 adiah pun..surat pun x..
sbb bru tau arini last..huhu..
so,kat sini pun jadi lah kan..

To : Aqilah Bt Mat Zain..


asalamualaikum...rasa nya macam sekejap je kan masa berlalu..kite first2 kenal kamu mase form 2..mase form 1 kan x sama kelas..kite salu ingat kamu ni sombong..salu terserempak,tgk muka cm garang jer..hihi..then,masa form 2..bru lah kite dapat kenal kamu..duk sebelah lg tu kat kelas ngan si azimah aka iema miameiii aka ajiem lovemilow..haha..bykkan nama dia..hihi..then,bru lah kite dapat kenal2 kamu..sbb kamu suka sembang ngan kite mcm2..dari situ lah kite leh dikatakan rapat jugak lah dgn kamu disebabkan otak kamu yg kadang2 x bape betul..hihi..actually,seronok kawan ngan kamu..sbb kamu ni jenis free style..dan yg penting kamu ni suka menceriakan suasana..kite harap kamu dah besar naty masuk lah raja lawak yek..kite vote kamu byk2..hihi..pastu,form 3 pulak..persahabatan kite lagi erat bersama2 ngan atyrah,azimah,scha,leyla,hawa,ain ali.Walaupun kamu suka marah kite sbb panggil kite pnggil kamu kiki..but i like it..hihi..satu je kite x suka..korang suka sgt pnggil kite syerry ..yg terbaru datin syerry lah..bukan kite x suka..tapi nama tu cm gedik je kan..hhaaha..tengss jugak sbb kamu dulu ada ajar kite maths..walaupun kadang2 kite xpaham apa yg kamu cakap ngan ajar..kite angguk je kan kepala nie..sbb mesty kamu ckp kalo x phm g tnye cikgu..haha..kite kan pemalu orgnya..hihi..ngada2 je kan kite ni..hehe..lagi satu..x dapat lah kite tgk kamu ngan " beruang kutup" falling2 in love..u know what i say right..hehe..ops..terlebey suda..oke lah...kite harap kamu dapat sesuai kan diri di sekolah bru dan jaga diri elok2 yer kat sana,,kite bangga dapat jadi salah seorang yg mengenali kamu..jgn lupa kan kite dan smua kwn2 yg lain..maybe..kite akan jarang jumpa dah..lagi2 dgr gosip2 facebook nak tutup..huhu..naty bila dah besar terserempak ngan kamu ke..maybe kamu dah jadi fashion designer yg berjaya..jgn lupa kite tempah bju kawin kat kamu yek..bg free je tau..hahaa..gurau je..oke lah..sampai sini je lah kemerapuan kite untuk kamu kali terakhir..mesty rasa sunyi..isnin nie x dapat jumpa kamu dah..oke..take care and smile always yerp...kite sayang sgt kamu sbg salah satu kwn yg kite ada...bye bye..sayonara..anyong..selamat tinggal =)


         ikhlas,
Sharifah Syahira Bt Syed Mohamad :)


P/S : arghh..sedihnya..ni bru sorang yg kite syg tinggalkan kite..mcm mana dengan hari2 yg mendatang..huhu :(