my favourite korean drama's ;)



hye3..this week kan boleh dikatakan minggu menulis..hihi..
memang ar..asyik menyalin je keje kite minggu ni..
keje bi la,kimia la,b.melayu,dan mcm2 agi..
asa macam nak putus je jari jemari ku ini..haha..tapi an..xbaik merungut..
terima je lah hakikat..hahaa...form 4 ni kan keje skolah makin menimbun..
boleh dikatakan setiap ari ada byk kerja sekolah..
dan keje skolah sebelum2 ni ditangguhkan..menjadikan lagi byk ar..huhu..
ase nak balik masuk tadika..belajar ABC..haha..


walaupun,minggu nie kite busy mengalahkan perdana menteri..sempat agi tu tgk cite
korea Princess Hours..hihi..kite ni btul2 hantu korean drama.
cite ni favourite kite masa skolah rendah dulu..
aww..so sweet cite nie..kite byk skip episode..
kite tgk sweet moments jer...hahaha..rindu lah cite nie..
byk part kelakar,sedih,dan mcm2 lagi lah..
walaupun berjuta2 kali tgk..x jemu..hihi..
rasa nak fly to korean je skarang..haha..
naty ingat nak tgk cite Baby and I pulak lah..


comel kan baby tu..haha..kite dah tgk dah cite nie.tapi ase nak tgk lagi lah..
pelakon cite nie Jang Geun Suk..ala..yg berlakon dalam He's Beautiful tu..
yg garang macam serigala tu..Hwang Tae Kyung la..
tapi seriously..dalam cite..dia comel sgt..lagi2 ngan baby tu.
.........................................................................

kat bwah nie kite senarai kan my favourite korean drama..
semua cite kat bwh nie..kite suka...

boys over flower
mischievous kiss
he's beautiful @ u'r beautiful
Goong @ Princess Hours
Personal Taste
Full House
Yohee,The Witch
Goong S @ Prince Hours
Wonderful life
My girlfriend is Gumiho
My girl
Coffee Prince
Over the rainbow
My Fair Lady
3 Dads with 1 Mom
Couple or Trouble
Bad Guy
Worlds Within
My lovely Sam Soon
Love Story in Harvard
Only You
Autumn in my heart
Tree in Heaven
No Limit

Cinderella's Sister

Sassy girl Chun Hyang 

Mary stayed out all night

P/S : itu hanya antara je..actually byk agi..hihi...