pening kepala !!~

hye smua..
arinie first sekolah bg sesi 2011 amat la memboring kan..huhu :(
actually,smua pelajar form 4 arinie x belajr..duk dalam surau ada orientasi selama 3 hari smpi ari rabu...
so,skarang x tau lah lagi masuk kelas apa..
seriously,kite x tau nak masuk kelas apa..
hati kite nak masuk 4 science 3..tapi takut lah..org kate add maths susah nak mampus..
betulkah erh ? science 3 ada dua pilihan pertanian atau prinsip akaun..
hmm..ase nak pertanian..kalao akaun hish..gerun la..
tgk cm kakak kite amek ijazah perakaunan..dia cakap susah..
hish..kite confuse lah..arap2 dapat sc 3 ke..tapi takut lah gak mengenang kan result kite yg xbpe sgt tu dibandingkan dgn ramai lagi bdk pndi yg lain..
pilihan kedua kite teknik 1..tapi an seriously,kite xpandai melukis..
ingat agi masa kh..huhu...nak pegang gergaji pun x bape nak pandai..potong kayu pun senget benget..
memang tangan kayu sungguh !
last pilihan ase nya grafik berkomputer..hah yg nie memang kite minat..
pasal komputer..edit2 la..tapi still ada problem..sbb dalam kelas tu ada kelas lukisan..
nie satu lagi yg kite lemah nie..melukis ! adoiii..memang buruk sungguh kalau tgk kite melukis..

hish..mcm mana nie..nak pilih apa..esok dah la cikgu mintak borang tu balik..
pening pale den..kite nak je tnye soalan kat sape2 senior form 5..tapi segan la plak..
byk mende nak tnye..huhu~~
hurmm...xper lah..try je lah masuk sc 3 pertanian..if dapat alhamdullilah..
kalo x dapat redha jelah..try yg lain..huhuhu~~