finally..

hye smua..
finally dah terjawab la persoalan yg kite sgt takuti dari semalam..
kite betul2 terkejut kite dapat masuk science 3 ( pertanian ),,
adoisshh,,nape kite x bape happy erh ?
sebenarnya kite arap teknik 1 la..
sbb kelas science kan susah skit..
x semena-mena tadi nama kite dipanggil tuk kelas tu..
kite takut lah..kimia,biologi,add maths..
99% org yg kite tnya,smua kata susah..
adoii,lagi2 add maths..tak pe syarifah !!
be positif ! u can do it !
Malaysia boleh ! Sharifah Syahira pun boleh !!
betul kan ?? hihi ;)

tapi sonok skit kwn2 kite ada yg satu kelas ngan kite..
mcm fadhilah,azimah,aqila,ain(mia),scha,atyrah,
tapi leyla ngan hawa msuk teknik 1..ala..
sedih la..xdpt jumpa dorang lg..
aqilah ngan atyrah pun nak masuk asrama next week..
adoii..sedih la.. :(
kwn laki yg kite rapat ridzuan pun dah x sama kelas dah..
aiman hafiz aka baby manje sama kelas ngan kite,,
haha...

dalam kelas kite nie kan ade 5 org je bdk laki..
yg lain dikuasai perempuan..hihi :)
best nya..tak ramai bdk lelaki..dan smua musuh2 tradisi ku tahun lepas..
dah x sama kelas da..yepee..
arap2 thn nie..xde lah musuh tradisi lagi..letih lah..

urmm..nak cakap apa lg erh..ntah lah..
xde idea dah nak type nie..
apa lah bru type skit dah letih..
cam mana lah nak jadi novelis..hihi

oke..arh..sayonara~~