back to school +_+


hello..anyonghaseyo smua ;)
esok dah bermula la sekolah..bermula lah letih..dah xde dah la boleh relax2 lagi..
lagi un thn nie dah form 4..
mesti smua susah an..huhu..
nervous2 nie..
i hope everting akan berjalan lancar thn nie..
harap2 dapat satu kelas dgn my bestfriend..
harap2 dapat cikgu yg best2 dan tak garang..
harap2 dapat masuk ke otak smua pelajaran yg cikgu ajar..
harap2 dapat result setiap periksa oke..
harap2 x ngantok dalam kelas lg..
harap2 pelajaran form 4 x susah..
dan byk lagi lah..

insyaAllah..kite harap smua nya akan ok..amin..
besok jugak akan bermula lah pakai bju kurung skolah balik..hihi..
xsabar2 nya nak jumpa kwn2 ku balik..rindu gler.. :)
P/S : hmm..takziah diucapkan kepada allahyarham faisal yusuf yg bru meninggal dunia..al-fatihah..
also,abang kite dah balik kat hostel dia kat johor..yahooo...sonok nya..mcm dah bebas dari penjara plak..hahaha