My First Contest , Jum join ramai ramai :)

asalamualaikum...arinie kite ngan muna telah bercadang nak wat contest..bwh nie contest nya..
senang je kalo nak masuk..korang kene amek mana2 smile korang ikut kategori..tpi boleh masuk satu kategori jep.. :)


Contest Ini Terbahagi kepada "TIGA KATEGORI"

~ KATEGORI SENYUM PALING BESAR
~ KATEGORI SENYUM PALING MANIS
~ KATEGORI SENYUM PALING SOPAN


Syarat-Syarat untuk Menyertai Contest Ini :

~ "Wajib" jadi follower Blog Muna dan Blog Sharifah Syahira

~ Buat satu Post tentang "SMILE CONTEST"


~ Letakkan Banner Contest ni dekat post tu
~ Sertakan gambar mengikut kategori yang korang nak join .. contohnye kalau nakjoin kategori senyum paling manis , korang letaklah gambar yang senyumnye paling manis


~ Setiap seorang boleh join satu kategori je ek :)
~ Dah siap Post , link kan blog anda di ruangan coment ini tau :)
~ Tag 5 orang follower yang anda nak , *lebih pun takpe :)


HADIAH UNTUK PEMENANG ?

PREPAID TOP UP RM 20 BAGI SETIAP KATEGORI

*lumayan ark ? entah lah , hehe . spe nk ksi korg topap en ? so join ar contest ni ..free2 je dpt topap :D*


TARIKH TUTUP : 1 MARCH 2011
( lama lagi tarikh luputnya ) 

Lama lagi kan ? JUM JOIN RAMAI2 ea :)
Nak tgok contoh gambarnye ?




P/S : JOM3..masuk contest nie..