heLLo guys...lama jugak kite x mengupdate kan belog nie dari apa2 story mory kan ?
actually,kite xde apa nak diupdate kan..
huhu..next week dah mula dah nak back to school..
aduhyaii..kejap je masa berlalu kan ?
risau lah nak naik form 4 nie..
ermm..about the result..
actually,i'm quite sad about the result..
tak menepati apa yg kite nak...but it's oke lah..
sekurang2 nya kite lulus smua dan xde dapat d..
oke lah ada ais batu cmpur..huhu..
xper syarifah..spm ada lagi..masa tu buat smpi ke titisan darah yg terakhir !
fuh ayat..hihi..
tapi an..takut lah gak nak masuk form 4 nie..
mesti susah an..aduhyaii..i'm not redy at all..
ase nak kembali ke zaman sk.rendah atau tadika je..

urmm..kwn2 masa sk.rendah yg x sama sk.ngan kite..
byk dapat result yg oke..
mcm amalina..dapat 7a 1b,hidayah 5a,fatirah n azilah 4a..dan ramai lg la..
congratss to korang..
ase rindu lah ngan kwn2 masa sk.rendah..mesty smua muka dah lain kan..?huhu..


semenjak2 nie..kite tgk balik dvd boys over flowers kite tu..
dah lama x tgk cite tu..urmm..buat beribu2 kali..mesty kite menangis tgk cite tu..
sbb ji hoo lah..aduhyaii...watak dia memang sedih la..
ermm..lagi satu,,pasal kim hyun joong pun kite sedih gak..
kesian dia..asyik dapat sakit je..tu lah..asyik keje dan keje je..
apa lah company dia..bg la dia rest kan diri..
sejak dari time debut lagi masa ngan ss501..time dejavu la..time bof lah..
he's always tired !! hope sgt new company yg dia masuk tu..
layan dia elok2..hurmm..kite xtau lah nape kite sayangs sgt kat kim hyun joong nie..
mcm ade darah daging ngan kite je walaupun dia sorang artis..
kite lagi syg kim hyun joong dari abg kite sendri tau..hihi..
pelik..pelik..

oke lah..sebelum kite merepek pnjg lebor lagi..baik lah kite stop now..hihi..

P/S : kat twitter,facebook,blog dan mcm2 lagi la..x abis2 nya pasal bola sepak tu..kite xbpe minat sgt pasal bola tu..tapi stop lah hina Malaysia..kite sebagai rakyat sedih tau dihina sebegitu.. :(