kontest blog terkemas !!



hyep2..kali nie rasa nak masuk kontest la..kontest nie dibuat oleh kak hana
eventough,my belog x bape nak kemas..tapi apa salah nya kan mencuba nasib,,hihi..

ni antara syarat2 yg telah ditetapkan :

sarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
HADIAH : MISTERI DRPD HANA,FYZA, BATIK VALLEY DAN AYUNAR !
TARIKH TUTUP : 1 FEBRUARY 2011