Student life

Hi.harinikan banyak perkara kite nak ceritakan.dalam banyak banyak hari.hari isnin lah hari paling meletihkan.dari pagi sampai ke petang.kelas sangatlah pack.subjek2 semester 5 boleh dikatakan mencabar juga lah walaupun 2 subjek je masuk final.tapikan kiteorg banyak projek kena buat.boleh dikatakan semua subjek ada projek.pbt semua tu biasalah wajib ada.subjek puan afni harini tak ada.so kelas start pukul 10.15pagi.tapi nk diceritakan pagi tadi kan.kesian kite sahur sorang2.naz ngn lain semua dah makan awal2 malam tu.kite pula malas nk mkn nasi goreng malam tu hehe kite dah gosok gigi.so bersahur lah keseorangan dalam gelap makan martabak hehe.mamai2 kite makan dlm gelap.dorang yg lain just mnum air je.kite makan martabak.minum air kosong.pastu makan kcolly kite.pastu kite sambung tidur balik.mata mmg x larat dah ni nk buka.pastu alarm bunyi balik pukul 6 solat subuh.kelam kabut kite bgn paksa diri.kite ni bkn boleh sgt layan tidur ni.pastu gerak naz ngn lain2 pulak.sian tgk dorang.mengantuk sgt.pas solat.kite tidur balik.pastu bangun balik pukul 7.30.aiyoyo asik bangun je.tp terpaksalah sbb masa ni je free dpt basuh kain.dalam mamai2 kite masuk la toilet.lama gila kite termenung bwh shower tu.mandi.basuh kain.pstu sidai kain.masa tu dah pukul 8lebih kot.lama juga kite kt toilet.nasib kite je yg dah bgn.kalau x mesti kite rs bersalah sgt2 sbb guna toilet lama.pastu siap2 pakai tudung.tgk jam dah hampir pukul 9.mmg terbatal la hasrat dihati nk terlelap skjap.masa tu aejan ngn syira masing2 dah mandi.naz pula baru bgn dari tidurnya hehe.kite termenung la tgk dorang siap.semua cantik2.terasa kerdil diri ini tgk dorang semua.pastu kul 10 gerak g kelas kot.kelas first kelas en.is.kelas en Is Bolehla.dia sporting dan kelakar.tp maklumlah.dah masuk part history linux tu.adalah naik skitz2 bosan.tp kite try gak fokus.catat ap yg mampu.hehe pastu kelas en.affan.kelas en.affan.dari sem 1 kite cubalah sedaya upaya nk try concentrate.tp kadang2 entahlah maybe cara en.affan ajar x masuk ngn kite kot hehe.pastu g pusat islam.solat zuhur.pastu ada pulak kelas english.walaupun kite minat english sgt2 tp kite still nervous.pressure kot.lagi2 group kite byk bergantung kt kite.kite bkn la hebat sgt.setakat basic tu oke la kut.tp best.mcm2 game competition miss buat.hehe lastly.kelas.cik yana.coding2?maknanya berserabut la otak kite.takpe belajar slow2.kite ni slow learner.mcm budak2.tp kelas cik yana td gabung 3 kelas.celaru kite.byk sgt mulut2 kt dwn tu.hehe.secara ringkasnya.jadual harian sbg pelajar sgtlah pack dan memenatkan.tgk mcm simple tp kena ada usaha skit tuk try faham apa yg diajar.
Skang ni.kite tgh tunggu je wktu berbuka.kite lapar sgt2.pastu kite terfikir nk tulis kt blog.dri tidur.baik kite menaip kan.hehe

Sekrang pukul 7.13.kite undur diri dulu ye.nanti kite rajin.kite update lg.

Ps:kite ni membosankan ke?kite tertanya2 sgt kenapa ?tp xkan la kite nk tnya kan huhu