Asalamualaikum... rasa nya dah lama gile kot kite x update blog kite ni..abis berhabuk-habuk blog nie.. mianhae blog ^^ kite rasa kali last kite update pun masa time nk cari kolej tu then tetibe dpt upu.. jap check jap..*yeah betul* ! sekarang dah masuk b'bulan dah..dah lebey kurang 3 bln lebih kot kite kat penang nie.. kite rasa kite belum lg cite mcm mana experience kite dalam menjalani kehidupan sebagai pelajar politeknik yg sebatang kara disini tanpa keluarga dan rakan2 yg kite tgglkan kejap di Ipoh.. honestly,i am not that happy to be far away from family and friends.. memang lah penang tu mcm dekat je dgn ipoh..ala guna highway lebih kurang 2 jam kot.. tapi nak balik ipoh memang susah..mula2 kite menjejak kaki di sini memang berpeluh sejuk kite.. there are lot of reason knp kite takut sgt.. 1.takut xde kwn 2.takut xdpt bwk course 3.takut kene buli 4.takut sbb x penah duk asrama sblum ni. dan mcm2 lg lah..! tapi alhamdullilah..sekaang at least kite boleh menarik nafas lega sbb sikit demi sikit ketakutan kite berkurangan.. at least..kite dpt housemates merangkap classmates yg sporting...kite boleh ckpkan kite rapat dgn dorang..kemana2 berenam..x berenam pun at least ber3.