yey !! ada award :)

asalamualaikum :) hari nie ada dua orang blogger bagi kite award..sukenye kite ;)
thankz tau !

award nie dari Miss Poogie =;=
first award dari Miss Poogie :)

1. Nama blog awak? dan kenapa pilih nama itu?

   ~"yasyahierastory"..sebab nya "ya" tu nama manje2 kat rumah..hihi2..syahiera pula nama parents panggil kite..dua2 nama tu orang tertentu je boleh pnggil..no strangers..yang "story" tu pulak..sebab dalam belog ni..byk betul cerita2 pasal kehidupan kite..xde pasal lain..dipendekkan jadi lah "my lovely story"..hehe..

2. Dah berapa lama awak ber-blogging?
    urmm...start buat blog masa form 1..tapi serius berblogging masa form 3 sampai lah skang nie form 4..

3. Apa perasaan awak bila dapat award ini? 
    of cause lah saya rasa happy :)

4. Ucapan untuk saya?
    Thankz a lot tau bg saya award nie..good luck for spm thn nie :)

...........................................................................................

award kedua pulak dari schitahMashitah :)

korang..comeii kan award nie..nice edited ;)
Jawapan dari soalan mashitah :
( nak tahu soalan apa sila ke blog dia yerp :) )

belog awak tersangat lah comel :) dengan gmbar kartun yg comel2 serta artis2 kpop yg comel menjadikan blog anda tersangat chomell !! I like it :)
happy ada kawan blogger yg comel mcm awak..hihi =)