taq !! all about me !

             taq ini diambil dari blog -Snow Paradise-


Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you.

Okay, let's start :

1. Oke,firstly nama kite Sharifah Syahira binti Syed Mohamad..tuh nama penuh tu =)
2. Asal PERAK seratus peratus,duduk kat Ipoh =)
3. Tarikh lahir kt surat beranak 12 Julai 1995..dun forget give me present yeah..hihi..
4. Seorang yang sgt giler membaca novel..cinta,pengembaraan,hantu,dan mcm2 lagi lah =)
5. Seorang k-pop yang sgt tegar..hihi..especially SS501,CN-BLUE,SNSD,F(X) dan ramai lg la..
6. Sgt menyayangi Kim Hyun Joong..smpi termimpi2 semasa tidur..hihi =)
7. Xpernah bercinta..tapi slalu berangan nak bercinta..hahahaha..gataii plak dah... =)
8. Tersangat lah suka menonton korean drama dan variety show..fanatik sgt =)
9. Seorang pendiam dengan org yg x dikenali tpi sgt byk cakap dgn org yg dikenali =)
10. Seorg yang suke buat lawak..hahaa :))
11. Sangat syg pada family,my friends dan org yg kite kenal..
12. Suke sgt surfing internet berbanding menonton televisyen =)
13. Apabila sedih,suka menyendiri smbil mendengar lagu2 sedih =(
14. Teringin sangat pergi Korea dan mempelajari Bahasa Korea.. 
15. Degil,pemalas,friendly,funny,pendiam itu lah sifat semula jadi aku
16. Sangat mengemari makanan pedas :) dan milo ais..
17. Sgt cinta pada bende2 yg chumel2..hihi
18. Teringin beli handphone yg lebih canggih dan lebih terkini,laptop yg canggih,camera digital,broudband..tpi ntah ah bile nk dpt..hihi
19. Suke hal2 perkomputeran,grafik,penulisanan =)
20. Ade 4 org adek beradik dan anak ke3..second last =) manje tau !
21. Teringin melanjutkan pelajaran ke universiti dan menjadi insan yg berguna kpd negara dan bangsa. 
22. Tahun depan nak naik form 4..masih x percaya semakin lama semakin dewasa...
23. Bersikap kebudak-budakkan,suke tngkap gmbr sendiri,suke menggedik2..tpi kadang2..hihihi =)
24. Mula berjinak2 meminati bidang fotografi..
25. suke berfacebook,berblogging dan mengedit picture.. =)

Lastly,kite nak taq kepada smua followers kite yerp..jgn lupe ambik taq nie =)