asalamualaikum..

hi..hmmm lama betul la kite x tulis kat sini kan..
heheheh..kalo dulu tu leh dikatekan ari-ari..
kite pun dah tukar url blog kite ni..heheheh..sesaje2 je..nk tukar mood katekan..hehehe
hmmm..sepanjang minggu ni byk tul bende berlaku kat kite...
hmmmm...good luck gak kakak2 yg PMR..do the best..

skarang ni cerite korea kite tgh tgk boys over flower..
syok gler cite ni..aduh..kite da angau ni..hehehe
f4 nye sungguh cute2..sama gak ngan geum jan di..
kite pling suke kat goo jun-pyo,geum jan di ngan ji hoo sunbae..
tpi hmmm..kesian kat ji hoo..die tu terlalu baik la..
die berkorban demi bestfriend die..sebab die pun suke kt geum jan di..
tpi die pendamkan je..tpi die ni leh umpama angel tuk geum jan di..sentiase ade ketika geum jan di sedang sedih..goo jun pyo pun sedih gak kisah die..mak die tu terlalu konkong idop die..
dan halang die tuk bercinta ngan geum jan di..f4 yg lainnye plak,yi jung dan woo-bin..
memang best la cite ni..huhuhu..sedih bebeno..

kite cadang la nak tgk hana yori dango la plak kt youtube,,
tpi takut x mampu la plak..smpi season 2 lak tu..siap ade filem lg..
mesty lama gler..cite BOF Ni pon lame gak mase kite ambik..heheheh

pastu kan..kat skolah..hmmm...kite rase kecil haty sgt sebab someone kite suke asyik ejekkite jer..
ntah la..kite nak sgt lupekan die..tpi xleh..walaupun die tak tau,,,
hmmm...never mind..kite pun hrp die slamanye xkan tau..
xpelah..da nasib kite kan..huhuhu..

pastu kan..kite geram betul la nape la tudung skolah kite leh angus..
aritu kite iron kan..ntah cmnelah leh terhangus..kite leka kot??
ntah la..dah le tu tudung feveret kite dari form 1..walaupun ade tudung lain..die tetap dihaty..
chewah..heheheh..

k-lah..jari kite da letih ni..
naty2 kite rajin kite tulis..
bubyeeeeeeeeeeee... @~@