hari ini?

asalamualaikum..
hai...
hmmm..ni kite baru blik skolah ni..
letih la arini..
hmmm...tadi kan..kelakar betoi la gelagat kwn2 kite kat kelas..
pastu kan..aritu ustazah suruh bwk kertas manjong untuk presentatation arini kan..
kite punyelah bersemangat bwk sebab kat umah ada byk..
alih2 da smpai skolah..kwn kite azimah g tau..
"Aik! syarifah..bkn ke cikgu suruh bwk kertas manjong..ni brown paper la.."
masyaALLAH..cmne le kite xbley bezakan antara kertas manjong ngan brown paper..
hahaha..kite pun ape lg..da kelam kabut takut..deme kate tak apa gune brown paper tapi kite ni degil skit..
pastu g la kat public phone kat kantin..kite pun telefon la mama..suruh beli ketas manjong..takut betoi ustazah marah..nasib bek mama baru smapi umah..leh le g kedai jap..fuh..nasib baik tadi bdk form 3 pgi keluar lambat
skit..so..sempat la kite tunggu mama smpi..tu pun mase kite g ambik..cikgu dekat nak masuk..nasib bek sebelum cikgu masuk.kite masuk dulu..nasib baik..ade 2 org bdk tu..kene diri kene soal nape masuk lmbat..
hmpir2 kite pun kene gak..kalau tau..malu jak..
pastu..mase presentationnya..yg tukang tulis nye nazifah la..deme suruh2 kite tapi kite malas terpaksa la nazifah buat,,kwn kte kan slalu sgt kate tulisan kite cntek..padahal tulisan kite,kite tgk biasa jak..lawa lg tulisan dorang..xtau la deme cume nak ambik aty kite ke ckp cmtu..heheheheh
masa bi kan lg lwak..sir buat lwak..ok la plak mood sir arini..hehehehe
ade ramai bdk laki xpotong kuku,,sir jadi sukarelawan potong kuku dorang..hehehehe..
lawak betoila..
pastu kan lokman xabis2 ngan lwk bodoh die tu..hehehe
masa sivik kan.fuh..kite takut sgt,,
sebab,,,
kite terlupe plak bwk folio..
hmmm..nasib bek la cikgu x check kite punye sebb aritu kite da tunjuk da..so,cikgu tau la kite da hmpir siap..
deme yg cikgu x check pastu arini pun tak bwk kene g setiap kelas kene ketuk ketampi..
kesian betoila..hehehe..tapi kebykkan dak laki la.
maths lak..
tadi kite baru jek antar kad merah..
abis la kad kite ponyok2 pastu koyak2..
abisla salepetip kite ubuh kat kad tu..
da iron..tapi tetap macam konyok je..
tu smua sebab mase blik dari bengkel kelas kh mase tu hujan 
dan kite terjatuh..kene batu kot..abis kad tu jatuh termasuk longkang..
abis la basah..
nasib bek longkang tu tak byk air sgt..
huh..
apalah nasib..huhuhu..
pastu,semalm kite sekelas ade check gigi..
huh.,,takut,,
nasib bek just check je..
arap2 thn ni..xde la kene tampal gigi lg..
punyelah sakit..hmmm
AMIN..
OKLA..smpi sini jak la..
len kali kite post lg..
see u lateR..
BUBYE..