dear bloggie,

asalamualaikum..
i'm back here..hihi :)

actually,kite pening lar cmner nak nyorokkan blog nie dari minah duaorang tu..sape agi kak cho ngan pijah lar..
tau-tau je orang punye url..kite ase dah beribu2 kali dah tukar..pandai betul dorang spy nye..kite bkn apa naty dorang g ejek2 kite la..g tau mama la..adush ! kali nie malas tukar dah..nantax je lar..

oh yeah ! lupa pula..tadi kan ada majlis persaraan sir krishan aka ayah angkat fadie ngan aqilah..hihi..
lama jugak lah majlis tu berlansung tadi..tapi byk students sembang je masa sir bg ucapan terakhir termasuk lah kite sekali..hihi..lama lar jugak dia bg ucapan..asenye x terkira kite menguap bape kali..tapi sir nie memang baik lah..dia pakar dalam maths ngan add maths..guru cemerlang..tapi dia ajar kelas kite thn nie sekejap je..thn lepas pun dia ajar juga..tapi ajar sivik..masa akhir dekat2 nak Pmr thn lepas..dia lah byk buat kelas tmbhan untuk maths..dia ajar memang paham lar..ajar sebijik-sebijik gitu..oke..selamat bersara sir ! masa bersalam2 ngan sir..kite xtau nak cakap apa..dah la kene pergi beratur kat depan2 bdk laki agi tu..ade ke kite  tersasul tersebut thank you teacher..patutnya sir..aduh..segan giler...tebal 10 inci muka kite..kite ingatkan kwn2 kte ada blakang kite upe nye dorang jalan punye lar slow..mcm gadis melayu terakhir gitu..

kite tengah memikirkan cmner la naty lakonan kelas kite pula..hihi..dgr2 cite dorang nak buat cite cinderalla + bwng putih bwng merah..ntah cmner la jadinya..siap adegan nari menari gitu..tapi sepuluh orang je masuk..kite keje belakang takbir..props unit..naseb baek lah teacher x pilih kite berlakon..ntah bape inci la tebalnya muka kite..malu3..tapi dgr kata ily,smua murid dlm kelas kite kene keluar jugak masa nak nyanyi beramai-ramai tu..
skang kite tgh memikirkan lagu apa la yg romantik2..sbb ily suh bg cndangan..seriously..lagu omputeh satu haram pun kite xtahu..lagu korea..sbut je lagu apa..smua tau..ececeeh.. :) tapi semenjak kelas 4 science 1 wat lakonan aritu kite dah tersuka lah satu lagu nie..sedap je dak nie nyanyi..masalah nya puas kite tnya kwn kite sorang pun x tau ape nama lagu tu..bkn senang tau tuk kite nak suka lagu omputih nie..huhu..

tadikan masa bm..kelam kabut kite buat rumusan..sbb aritu kite xdtg dan cikgu nak kutip arinie..naseb lar wat rumusan..kalo karangan umum..memang lama lar nak pikir nye..tulisan kite dah jadi laen tadi..mcm cantek la pulak..wekk..perasan sih ! masa maths..fuh..naseb teacher ong dah x anti ngan kite dah..maybe markah maths kite dah improve..pasal tu kot..ntah lar..tapi teacher ong..bila nak pulang pen marker saya balik ? buat harta ke ? huhu..skang nie kite mcm dah terjatuh chenta la plak ngan pelajaran maths..dulu bi..dulu2 lagi bm..lepas nie apa la plak..hihi..oke waktu add maths..waktu last..asik tgk jam je bila lah nk pukul 2...xsabar nak balik2..naseb lar bab kali nie senang lar sikit..pasal midpoint cmtu..

kite kan sampai sekarang tak dapat lupa kwn kite cakap kite nie macam doraemon..
haha..semata-mata kite ada je mende yg dorang mau pinjam..haha..nak pinjam,pinjam je lar..ni nak amek2 hati pula..haha !! kite kan menyesal sgt x isi borang ipoh international run..ramai kwn2 kite pegi..bukannya nak lari sgt pun..just nak merasai pengalaman..tadi kan aida kata masa dia pegi kem puteri islam dia ada jumpa ngan kwn skolah rendah kite..x sangka dorang masih ingat kite..kite betul2 rindu lah lagi2 kat fatirah tasya..dia baik sungguh masa sk.rendah..dah lar peramah..kite rindu ngan smua kwn skolah rendah kite..fatin,syakirin,fatirah,dan ramai lagi lar..huhu..dah lar x sama skolah..dorang sonok sama sk.kite ase kat sk.menengah xde pun kwn sma sk.rendah kecuali ain nordin,tapi laen kelas..
semalam kite im kat facebook ngan safarin..dia member kamceng kite msa sk.rendah..dia baek tau..
masa sk.rendah kite byk kwn laki ngan perempuan..sebab dulu terpaksa duduk di tengah2 sebelah budak laki lagi tu..iwan ngan safarin..naseb baek lar dorang baek..kite ingat lagi tjuan cikgu pindahkan kite kat situ supaya tarik telinga dorang kalo dorang bising..haha..tapi kite x buat pun..haha..adush !! rindunya masa dulu-dulu..ase mcm sekejap je kite dah form 4..ase cm semalam je kite darjah 6..semua kenangan semua kite masih ingat..kenangan pahit masa kem lar..kenangan main xnak-xnak kwn lar..kenangan jadi pengawas lar..kenangan jadi penolong kelas lar..kenangan jadi ketua lar..semuanya masih terpalit di ingatan kite..sob..sob..
oke kite nak cite satu lagi nie..kite suka lah dgr ada sorang senior nie baca doa mase perhimpunan..suara dia lunak je..lancar je dia baca doa..lupe plak pe nama dia..tapi dia jarang baca..slalu org laen..bkn kite je suka..kwn2 kite pun suka gak..
salah kah erh kite suka kpop..ada lah kwn kite nie anti sgt ngan korea2 nie..tapi tgk gak cite korea..kite bknnya suka mende yg bukan2 kite hanya suka kpop je..yg dia suka indon,lagu omputih tu..kite x complain pun..x buat muka pun..nie asal je kite saje cite pasal kpop ke..mula lar wat muka loya dia tu..dia x paham..tu je lar boyfriend kite..lagu peneman kite nak tidur..huhu..
oke lar..letih pulak tgn type byk2 nie..lagu kite x cari lagi nie..oke bye ~!