dear bloggie,

asalamualaikum,,
semenjak2 nie letih lah ari-ari yang kite lalui..adoiii..
padahal bknnya angkat mende2 ponn..pelik tul..mana x nya...
pagi2 bgn pukul 5.00 pg..pastu termenung jap pastu mandi..biasa lah naty xyah rebut bilik air..
pastu g skolah..balik kdg pukul 2 atau 1 lebih..
dah tu online jap atau buat omwork..pastu siap g tuisyen..balik tuisyen dah ngantuk la plak...terlelap lah plak..
pukul 1 pagi kelam kabut siap kan homework yg xsiap..pastu tidur blik smpi la pukul 5..
macam tu jelar rutin harian kite..xde apa yg menarik pun..
ari-ari kite betul-betul sunyi !!
lagi2 handphone kite dah meninggal dunia dah..huhu..sedihnya !!
dipendekkan cerita handphone kite terjatuh kt longkang dpan umah kite lepas call kaka kite..
mesty korang gelakk an..dlm byk number phone kwn2 kite sk.rendah..sk.menengah..
kwn2 sk.menengah xpelah boleh mntx..nie kwn2 sk.rendah..mana kite nak korek dorang punye number..
adoyaiii..btul2 lost contact lah..dgn byk gambar kenangan dlm phone tu,,
aduhhh..sedih betul !! tape birthday kite dekat dah 12 julai nie..
leh mintax mama hadiah handphone bru..xkira la apa2 jenama..
asalkan leh call n mesej,ada kamera n video,ada mp3..
mende tu lah yg penting..tapi skang smua handphone ada mende2 tu kan..hikhik..
susah btul xde handphone nie..
first..xde dah alarm clock kite..smua kite dah setkan kt hp tu..skang dah susah..kene tgk jam..
second..nak tido punye lah susah..sbb xdpt dgr lagu..
third..susah kwn2 kite nak call..kalo ada mende penting ke..
conclusion nya..kite x boleh hidup tanpa teknologi yg dipanggil telefon bimbit..
urmm..udah la..nak wt cmner mende nak jadi kan..

besok hari sukan kat sekolah..
mama kata abah kene berucap masa hari sukan tu..
ni yang kite malas naty..biasa lah abah kite tu bergiat aktif dlm PIBG..
mesty smue tnye naty..adoyaiii..teringat plak masa sk.rendah..
nak dtg ke x..tapi dah byar rumah sukan rm3 duit makan..naty wat rugi duit aje..
tapi kalo g..mesty kene berpanas-panas..pastu kene kutip smpah sbelum balik..
adoiii..malas nya..tgk la keadaan kalo esok ada ngantuk lagi..xyah pegi..fullstop !

kite pelik betul tadi kat kelas fadielah,farah ngan atiqah..
smua cakap kite nie friendly..sbb kite ada byk kwn..
pastu dorang ckp kite pndai kwn ngan bdk laki..alah..kalo yg penah sekelas ngan kite je kite leh bergaul..kalo xkenal lnsung..xde maknanya..kite pun segan hihi..tu pun bape kerat je..
then,dorang cakap kite nie jenis pndai bergaul..mcm cepat sesuaikan diri dengan suasana lah
kite pun pelik..kite xrasa pun kite mcm tu..
memang lah ramai kwn tapi xde lah friendly sgt..kalo orang nak kwn ngan kite,kite kwn la ngan dia..
kite bknnya jenis sombong..kite hanya jadi diri kite saja..sbb kite xpndai nak berpura-pura..
lagi pun orang yang betul2 kite rasa boleh dipercayai je kite cepat rasa selesa..
sbb sebetulnya kite nie memang pemalu..mesty korang x percaya kite ckp cmtu..
kite nie kdg2 cpat sgt akward/kekok..
cth kt tuisyen..kite xde sorang kwn pun..setakat tegur gitu je..memang malu abeh..
dah la kite asek wt mende yg malukan diri sendiri...cthnya cikgu ckp laen..kta jwb laen..huhu..
segan segan !!
tapi itu kan pendapat korang..kite terima seadanya..

skang nie umah kite dah ada dua dah jalur lebar nya..
satu stremyx tu..satu pymax kot namanya,,
sonok betul xde ganggu..yang pymax tu actually abg kite punya..
tapi dia x bwk balik kt johor tu..ta tau sbb apa..
kalo kite lah..xkan penah merenggang dari kite mende itu..
sbb kite kan gila Internet !! hihi..

okelar dear bloggie..kite nak pegi ziarah utube jap..usha2 cite korea best2 !!>
hihi..chow !!
 skang..kite dah jatuh cinta dgn B2ST/BEAST..especially dongwoon oppa !! chinca saranghae <3
love b2st..
especially this guy :) 
Son_dong_woon_beast_464845_large
cute !!
Son Dong Woon_duumal003.jpg
cool handsome !!