dear bloggie,

asalamualaikum..rasa nya dah berabad tak tulis belog kan..
so,arini TERajin pulak nak type2 nie..

Exam Mid-Year
seriously,jujur kite cakap result kite xmemberansangkan..lg2 pljran add mths ngan bio..
bio memang susah lar..add mths agi lar..huhu~~takut lah ari ibu bpa amek report card naty..
dah lar dlm kls kite byk budak2 pintar...


Pertukaran kelas
nie satu lagi kes..mulai tadi masa lepas rehat bermula retetan hidup kami 4 science 3 di kelas lain..
huhu..dah la tersisih..pindah kat sebelah kelas 5 science 3..kelas kiteorang digantikan dgn 4 teknik 1..
nie smua gara2 tingkatan 6 rendah..aigoo..sepatutnya kelas form 4 biarlah sebaris..nie x..lepas science 2 tersempang pulak kelas teknik 1..sepatutnya biarlah setiap aliran tu biar sebaris..nie x..bkn kite je kwn2 kite pun geram gak..not fair..
betul2 x aci..why must our class ?? why ??
kite dah terbiasa dah dengan suasana kelas kite..dgn permandangan luar-kantin dan tasik..
dengan angin sepoi bhasa yang mendingini kelas...
dengan keceriaan kelas yg susah pyh kwn2 kite buat..
bknnya sikit..byk hiasan tadi dicabut dan dipindahkan ke kls bru..
sedih betul la..
knp kelas lain x kene pindah jauh..
huhu... :(

homework bi
sudah menjadi adat istiadat bg teacher bi bg homework yang byk..
dan itu tak perlu diragui lagi..
tapi kdg2 tu...mcm mengalahkan dak sk rendah lak..
yelah..cube korang tgk buku latihan kite..byk betul kene melekat2..
dah 3 buah buku dah..nak masuk 4..dah kembung mcm apa da..
huhu..bkn nak complain..cume ckp kebenaranya saja..
nie naty kene salin smua essay bg all group..
huhu..dah la byk..
ada satu group je xdapat..
nasib bek kite xterpilih antara 10 org terpilih kene antar buku..

_____________________________________________________________

oke lah naty kite smbung..nak siap keje sekolah tuition plak nie..
oke bye3 :)