hepy new year 2011 =)


Happy New Year 2011..

wargh..pejam celik..pejam celik..dah masuk thn baru dah..tahun 2011..kite nak ucapkan slamat thn baru kepada smua blogger,family,kawan2 dan satu dunia lah..hihi..
good bye to 2010..
welcome to 2011..
dah masuk thn baru nie..byk lah azam yg kite inginkan..

1. kite nak lebih matang skit..no choding2 dah..
2. kite nak study hard..say no to "malas" ( InsyaAllah) :)
3.  xnak admire kat sape2 dah..i'm too tired to be one side love..huhu..just admire to korean..ss501,kim hyun joong and other's.
4. nak perbanyakkan lagi koleksi novel..biar smpi berjuta..haha..
5. nak jadi lebih beriman..
6. nak kurus..i will work hard ! amin..
7. nak jadi lebih baik daripada semalam.. 
8. byk lagi lah..smpi minggu depan x abis..hihi..

tu jer lah azam kite..jgn gelak tau..hihi..tapi di thn baru sepatutnya smua happy..but kite sedih..huhu..ade lah satu hal..malas nak tulis kat sini..hurmm..nevermind..

** i hope i can be more and more better person **
P/S :SharifahSyahira !! aja aja Hwaiting !! ~