saranghae hj =)

hye smua..
warghhh...ase lama x tulis belog dah..
rindu belog nie..

actually,kite xde cite nak diceritakan sgt dalam belog nie..
adalah beberapa org suh wat tutorial..
tgk lah..naty2 if kite rajin kite buatkan erh..
bkn apa..biasa lah...malas skit..hihi..

huhu..nak cite apa yerp...
hurmm..cite korea oke x ?
nie..kite sedih tau...aritu kim hyun joong ada datang Malaysia..
promosikan product Face Shop..dia kan duta..
tapi malang nya kat KL..PAVILION..
aduhyaiii..kempunan den nak jumpa boyfriend nie..
thn lepas pun masa fanmetting ss501 kat KL xdapat g gak..
yolah..den nie org Ipoh,perak..
knp lah x promosi kan face shop yg dekat JJ Ipoh tu je..

sure..kite lah org first2 terpacak kat situ..
i'm so jelessss..tgk dorang dapat tgk hyun joong oppa kite..
kite research kat google..cute gler hyun joong tuh...handsome..of cause lah..

auh...so cute...i love when he's pouting like that...so kawaii =)

hye3...comel nya :)

elok je kulit muka dia..ni yg jeles nie..hihi

antara picture2 kite cilok dari belog org lain..hihi..maaf =)


hihi..memang fangirl sungguh kite nie..biasa lah Triple S tegar..
kite dah jangkitkan virus nie kat kakak n adek kite...hahah :)
aduhyaiii...malam nya plak..kite mimpi kim hyun joong datang umah kite..
hahaha...best giler..tapi syg..itu hanya lah mimpi semata2..
aduhyai...over lah plak kite arinie...hihi..sorry =)

P/S : bilalah kite dapat tgk kim hyun joong di face to face...bkn di tv,handphone,performance,gambar..tapi bersmuka depan2...hihi... ;) tinggi beno impian nya...hahah