tak tahu nak tulis tajuk apa..ha3

sorrii..tiada tajuk yg sesuai..hahahah =))

hohoho~~pagi-pagi buta nie bersemangat pulark nk update blog..
jam bru menunjukkan 6.55 pagi..actually,dah bgn pukul 3 pagi dah
ntah lar..x boleh tido lah plak..maybe ptg smalam kite tidur lama sgt kot..ops!! hehe~
adek kite arinie semangat gler bgn pukul 4 pagi..
mentang2 la g rombongan ke KL..JELES jugak kite nie..
tapi sebagai KAKAK..mana boleh tunjuk sgt..hehe..
kite dah pesan dah beli ole-ole kat sana nanty..haha..
kite pujuk die mintak mama duit lebih skit..
nie mintak rm30 je pun..apa yg boleh di shopping nye..
hish3..budak kecik nie..kalo kite la...peluang mesty diambil..hahaha..
pastu semalam kite dah ajar dia dah cara self cam..kite kan ratu self cam..
jadi harus lah diturunkan sedikit ilmu dekat adek kite tu..
nie kalo adek kite tgkp gmbr mesty senyum mcm apa je..pastu buat peace..tu jelah pesen nye..
hoho..arinie kite lah ratu di rumah ini..tiada lagi budark kecil yg ngade2 tu..boleh la ku redah je masuk bilik dia..godek2 barang dia..hahahah...jahat2.. =)

semalam kan..kite misss sesangat kat seseorg...tpi bkn Kim hyun joong tau..itu ari-ari kite miss..hehe~
ntah lar..on the way nak tidur tu,lagi kite pasang lagu korea yg sedih tu..lagi lah..
aik3..tetibe je jiwang2 nie..ish..geli2 =)
"engat syarifah ! kamu rindu bagai nak rak pun kat dia..dia ada rindu kamu..dia tak tau pun kewujudan kamu..so..jgn melebih2..naty kamu jugak terluka"
huhu...
malas lar cite pasal nie..biar je kite simpan dalam hati..he3

P/S : malas rasa nye nak kemas bilik arini..tpi teringin nk kemas..tpi ase malas..hish..
         kite cadang nk beli handphone baru..tpi kan..mama of cause la x bg..naty kite plak dibebel +__+
         sape erh call kite mase ptg tu?guna no.rumah plak tu..dua kali miss call..mase tu kite lepak bilik     
        adek kite kilatkan kuku dia..dia tu jakun xpernah tgk pengilat kuku..hehe =)