loved them !! part 2..

hyep3..arinie kite continue entry pasal org yg kite sayangi..
wah3..chewah !!~
This time all about......
of cause my friend's..
emmm..kite nie byk betul kwan..
kawan kat sekolah menengah,kawan sekolah rendah..
kwn sama sekolah tpi lain2 kelas..
byk la..maybe kite nie terlebey friendly kot..!
hahaks!!~
tapi yg betul the best friend of me xde lah byk sgt..
sekarang kite nak bongkar kan segalanya..
jom kite terjah !!
^^


dua-dua orang minah yang memakai tudung pinky2 nie bernama yg atas nur syakirin
dan yg bwh sepupu kite merangkap bestfriend kite bernama sharifah fatin nadhirah ^^


dua org minat nie merupakan best friend kite paling rapat masa sekolah rendah dulu..mana x nye..makan g ber tiga,duk bertiga,g toilet bertiga..tapi yg x best sgt tu..kite org suke gaduh2 disebabkan hal kecik..hakhak..contohnya,mcm kerusi,meja,pensil dan mcm-macam lagi la..tapi walaupun cm tu..kite org tetap best friend..gaduh pun pling kejam pun 1 minggu..hehe~~mereka berdua nie ntah la cakap status dorang nie..conpius2..kite sorang je yg still single mingle dowh..hahahks !!
but now..kami x serapat dulu lagi..yelah,kite sekolah kat pasir puteh nie..dorang kat menglembu..jeles tau..hahah~~x kesah la..^^yg masih kite contact skarang fatin je lah..syakirin..dah lama x jumpa dah..slalu dgr brite dari fatin tu je lah..hehe..kite ingat agi mase darjah 6 konon2 wat wasiat ah tu..masing2 tulis kat kertas tapi x tau mana g ketas tu skang..huhu~~yg pasti 10 thn akan dtg..kite org nak tgk sapa yg kahwin dulu..haha..gatai..yg pasti bkn kite yep..pastu nak tgk apa cite2 yg diimpikan jadi kenyataan atau x..then,nak g bercuti kat korea sama2 la..haha..mcm2 perangai kiteorg dulu..hehe..

...................................................................................................................................................................................

hah..best friend kite sekarang..hmm..ramai gak..hehe~~
jeng..jeng..jeng..
fadhilah..

hmmm..die ni adelah kwan yg paling rapat ngan kite sepanjang form 3 nie..die juga jiran kite dalam kelas..hehehe~~
fadie nie kan..tgk dari luaran memang la pendiam,x byak cakap,sopan santun,x suke ketawa dan mcm2 lagi la..tapi kalo korang kenal die lebih rapat..die nie byk cakap gak,suke gelak kuat2 pastu smpi muke merah..hahaha..die nie gak sporting orgnya..cume x bpe bergaul sgt dgn org yg x rapat..hahah..lawak antarabangsa die penah buat..die cakap kite nie cantek la..comel la..
hehehe..kembang suda kite..mana ade sgt..hehe..die nie salu cakap kite salu wat lawak..tpi kadang2 kite xwat lawak pun die gelak..hmm..bese la kite nie blur atau lebih tepat straight forward sangat kot..hehe~~

FADIE,kite sygss kamu !!~

azimah @ iema miamei
yg nie member kite..azimah or kite juz pnggil iema jep..die nie baik sangat2..
and die salu sharing she's problem with me...
kite sygsss azimah ^^
aqilah
yang nie pulak aqilah..die nie tinggi dari kite,baik,chumel,chantek n pndai la gak..
kalo kawan ngan die..hidup korang akan dipenuhi dgn ketawa aje..
sbb otak die nie gila2 skit..but kite x mksudkan dia gila tau..just sikapnya..
die salu wat lawak..walaupun kadang2 die rawk la jugak..namun,ade jugak sifat sensitif nya tu..hehe~~
upss...sbelum tu,nak cakap sorry kt qila,sbb curik this picture..
qila,kita sygsss kamu !!~
yang nie leader kelas kite syahira..org nye kecik molek je..die nie byk peminat tau..hehe~
scha nie pun baek gak,pastu manje2 skit..hehe~~
scha,kite sygs kamu !!~


nie atyrah..die nie chumel je org nye..die pun byk peminat..hahaha~~
kite suke kawan ngan atyrah nie..nak tau x?
sbb die nie rajin bercerita..
x kesah la ape2 cite pun..cite antu ke..apa2 lah..
kite suke dgr die bercerita..hehehe~~
atyrah,kite sygss kamu !!~

yang nie dua org sahabat karib..leyla ngan hawa..
dorang nie otak memang gler2 je..
kalau di gabung kan ngan aqilah..
memang riuh suasana..
lagi kalo dorang wat show nyanyi lagu
iklan kit kat..hehehe~
  
leyla n hawa,kite sygss kamu !~      


yang nie pulak ridzuan..
boleh dikatakan sorang2 kawan lelaki yang kite rapat..
die nie kan kdang2 blur,lambat pikap..haha
tapi die ni baik la jugak...hahaha..
budak nie byk peminat tau..
hahahah..

P/S : hah..itu la antara kawan-kawan yang kite rapat...kite sayang dorang sbg sahabat yg sntiasa memahami..^__^