sedih =(

arinie kite seriously sedih,rasa bersalah,geram,dan mcm2 lagi..itu semuanye disebabkan satu masalah yg kite ase kecil..mcm nie..smalam kwn kite ade la dtg..aien,aziidah,hidayah ngan spa2 lg..ntah..yg kite geram tu dorang bknnya nak call dulu pun atau g tau kite ari sebelum nye..dah le waktu tu umah kite seriously tgh dalam keadaan "x berkemas" dan mase tu ayah kite tgh isi2 lemang sbb esoknye ayah kite kene bwk kat office..ade jamuan raye..jadi,apa lagi yg leh kite buat..bknnye kite x nak dorang datang,cume keadaan x mengizinkan..dorang bknnye faham situasi kite..nie 100 peratus xprepare ape2..huhu~~pastu tdi aien xdtg skolah..maybe die marah sgt kat kite..pastu aziidah ckp aien memang geram la mase tu..ckp kite kedekut la..mcm2 la..ya Allah..sampainye aty die cakap mcm tu..bknnye die kenal kite sehari..tpi dah 3 thn..ntah ah..semenjak2 nie hubungan ngan die pun makin renggang,kalau terserempak je bru sembang..yelah die kelas dinamik,kite kelas cemerlang..kalau sama kelas..lain cite la..die pun asyik ngan aziidah je..skang pun bile2 kite ckp ngan die,die macam marah2 je..kite taulah kadang2 kite nie blur,straight to forward..tpi nak wt cmne kan..?bleh dikatekan kite skang lebih rapat ngan dak kelas kite mcm fadhilah,azimah,aqilah,scha,leyla,ridzuan,hawa,eila,ily,mia,tyra..ntah ah..kalau sebetulnye,kite betul2 x suke gaduh2 nie..lagi2 disebabkan perkara kecil..kite nie bknnye apa..kadang2 nampak je kite nie ceria je..tabah,epy go lucky,tpi kite nie sensitif la gak,cepat tersentuh..hurmm..ntah ah =( dekat2 nak pmr..ade2 je perkara terjadi..kite ni jahat sgt ke??kite dah cube baik ngan semua org dan jaga aty dorang2 semua walaupun kadang2 aty kite sendiri yg terluka..xpe,,asalkan dorang bahagia..tapi,sape nak jage aty kite??hurmmm..yaALLah..kenapa semua nie harus terjadi kat kite??kite sebetulnye malas nak tulis kat blog nie..tapi kite xde tempat nak mengadu..disini jelah kwn rapat kite yg selalu mendengar rintihan kite...kite nak kak cho..kan sonok kak cho ade sini..tpi die msih belajar kt uitm seri iskandar..hmm..kalu ade kak cho ade lah kwn untuk kite cite mcm2 selain dari mama..adik kite?hurmm..xpayah la..kalau nak cari gaduh memang la ngan die..heheh~~
adoyai~~cmne la kite nak berhadapan ngan aien ecok??aziidah kate die marah beno ngan kite..adoyai......ahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! dah le kite sememangnye dah stress...nampak nye lagi stress la kepala otak kite...hurmmm =(