anaeyohaseyo..


mood kite semenjak2 ni xbpe baik sgt la...
hish..xsuke btul la..


~smpi bile la bdk tu nak ganggu idup aku..xsuke btul ar..dah le suke ejek2 la..pastu..hish malas la nak cakap..skit aty aje la..


~nak tau x aritu ada ujian gerak gempur..punyelah terkejut..tetibe aje..dah le xredy ape..soalan plak dari form 1 sampai la form3..ada yg igt2 lupe aje..yg kite ase pling mencabar soalan maths paper 2..huhu~~


~demam adam maya...
dulu mase mula2 start cite nie..kite xbpe layan sgt pun cite nie..mama ngan adik aku tu aje yg giler sgt..xdilupekan kakak aku gak..tpi bila dah tengah2 tu..aik..kite follow la plak..kene virus mama la nie..cite nie dah abis dah ari khamis aritu..padan muke dani tu..jadi gilerrr..hahaha..kite pling suke time amani..so cute...
over all..cite nie memang best mcm i'm not single.. :)

~aritu kan skolah kite jadi tuan rumah workshop bi..mcm motivasi la kot..kite xmasuk pn..sbb persatuan bi je kot yg masuk..ntah cmne kan kite nampak kwn kite mase skolah rendah dulu ..kelas kite kan sebelah dewan je..leh la usha2..pastu mase nak blik tu..kite pn g la cari die..tgk2 ade kat kantin..then..kite pun tegur la die.,upe2nye sebelah die tu..azilah..kite xbpe cm sgt muke die..heheheh..dorang skolah smk.seri puteri..kalau x..dulu kite skolah sana..tapi disebabkan jauh dari umah..so..xjadi..yg sedih tu kan..bile tgk kite,fatirah ngan azilah..waa...kite yg pling rendah diantara mereka dowh..dulu asenye kite sama je tinggi ngan azilah..hahaha..memang la dah 3 thn berlalu..

~kite geram sgt kat kwn kite,,ermm...kite dah baik dah tlg dorang wat folio hasil kajian just kite cume salah skit aje..dah le hasil kjian tu smpi 11 msurat..mule2 tu xjadi...yg kali ke2..pn ade gak slh..tpi skit je kan..xleh bersyukur ke..ink umah kite pn dekat nak abis,,kwn kite ckp kite ni baik sgt..tpi..nak wat cmne..dah nie personaliti kite kan...

end for today..