keseganan mase sukantara...

hye..
ya ALLAH..segannya kite tadi mase latihan untuk sukantara tadi untuk lari 100 km..
dah le kite segan,,,bdk laki pun sebok je duduk2 situ..
tapi nasib baiklah kite gunakan seluruh tenaga ku..dpt gak no.2
ok la..dari no.last..kite pn xsangka leh no.2..he3..tau2 je la kan..ain plak no.1
mule2 tu kiteorg memang la malas..dah cikgu paksa..terpaksa la..
yg buat kite geram tadi kan..si lokman pendek ngan rizuan tak abis2 la ckp pasal tu..


dlm kelas.
lokman p : ceh...sharifah terer la dpt no.2
kite         :biarlah...(dlm hati : ni memuji ke mengata..sabar2..)


yg bdk sorg lagi tu..rizuan tu..xabis2 nye kate syabas la..die kate kelakar gler nengok kite lari..
masalahnye kan...ade kite suh tgk??kite xsuh pun..so..tutup jela mata..hahahah


aduyai..tpi memang la malu gler......


esok entah la..lompat tinggi ke lontar peluru..
kalau lompat tinggi pling teruk kite pernah buat...tolak je palang tu..
dan pling elok skit kite buat,,ade la cube gak lompat..tpi haramm...bley..
dpt stengah mata jelah,,he333


tadikaN cikgu bg balik buku karangan kan..karangan keperihalan kite kan cume dpt 29/40 je..aduyai..ingatkan leh le dpt lebey skit..abis smua idea dlm otak kite..kite curah kan..tpi nak buat cmneeee..
kh pula..cikgu baru..cikgu praktikal kot la..nama nye kite dah lupe..tpi die ajar oklah..tpi xbpe phm sgt..ape contoh yg sesuai untuk DC dan AC..hu33


ps : ok x kite tukar background yg kat belakang nie..kite ni memang..mesty xtahan nye smpi stahun..mesty tukar punye..well..kite kan cepat bosan..smalam kan abis boys over flowers..walaupun kite dah tgk byk kali dah..tpi ending yg smalam tu...best giler...just cian kat ji hoo aka boyfriend kite tu..mesty die kuciwa..hope lepas ni dorang wat la season 2..kot2 jihoo tu jumpe cinta die ke,,,he3...