keseganan mase sukantara part ||..


weyyyyyyyyyy...gile betul tadi..malu giler...mase sukantara kat skolah tu...aduyai.........ase nak sorok je muka bwh meja...yelakan,,tadi ade acara lompat tinggi kan..mase test pertama tu kan....entah cmne la..aduyai~~ nak cite pun malu..ni pasal licin la..abis org gelakkan tadi...ase nak nangis je tadi..tpi kite tahan je...mana macho nak nangis2 niey..tpi ni memang perkara memalukan..memulakan kite ingat kalau yg xlepas tu xyah dah..upe2 kene lagi..aduyai~~~kite dah give up dah..tapi cikgu suh gak smua buat..tapi yg kedua tu kite dah decide nak tolak je..ha3...nasib baik arini last..yey..esok dah xde dahhhhhhhhhhhhhhhhh...lega aty den..

pastu kan,ade sesuatu lak terjadi..ade kakak dari rumah biru kan..kite umah hijau..tpi sme gak wat lompat tinggi..entah cmne la kan,,kite tgk ade org berkerumun kat tempat lompat tinggi umah biru tu..kite ingat kan apa,upe nye kakak tu pengsan mase nk lompat..kwn kite cite..die ada sakit jantung..cian lak kite tgk..kite ase keadaan nye serius kot..smpai ambulans pun smpi..tapi tepat2 ambulans tu nak balik dah..baru kite nampak ade ambulans..terlepas la plak..hu3'

dah tu kan,lepas semua acara selesai kan..smua org kene duduk kat dataran kejat..panas cuaca tadi..kite lak busy buat homework smalam..kan kite mc..byk gler keje skolah..baru x datang shari..berbuku2 homework..
pastu..baru lah dpt rehat..then masuk kelas..mse science kan..hmmm..tadi kwn kite ade ckp..smalam pn.lim tnye nape syarifah xdtg..sakit pasal lumba lari ke...ha3..kite ase entah bpe ramai lg la yg tau pasal tu..malu je..sorang2 tnye aku....padahal kite xdtg..xde kene mengene pasal lari tu..kite steady je,,cume smalam kite sakit perut tu la xdtg..nmpaknya Pn.Lim dah salah phm la...segan la plak kite..

mase agama plak..memang la pelik bin ajaib..smalam kan berbuih2 mulut kite hafal hafazan mase malam kan..xdpt aka xingat2..tup2 kan tadi bace dlm kelas.,,sng la plak kite ingat..ayat 9 ngan 10 kite dah selesaikan..next week..ustazah suruh ayat 10 plak..huhu

ps :kite confuss la..bkn ke smalam cite my fair lady ganti cite bof tu??abis tu yg iklan tu untuk bile punye??