entri yg agak pnjang..huhu

asalamualaikum..


uhmmm...arghhhhh..penatnye jari kite arini..
begitu byk menaip dan menyalin nota..
pertamanya..kite buat nota sejarah untuk dilekatkan di kelas..
kite taip je kat comp...
yg keduanya..
kite wat nota sejarah kat buku..
ya ALLAH..
bab 1 pun dah byk sgt ni..
tapikan mama kate kalu byk salin nota..
lama2 bleh ingat..
entah la..kite ni bknnya clever sgt pun,,
hmmm..
sepanjang minggu ni..
kite letih la gak..
blik skolah,solat,mkn,buat homework,on comp,dan last nye mlm study..
tapikan kalu study pun mesty x lama punye..
wahai mata..kenape la kau ni..


tapi kan yang kite betul2 pelik bin ajaib..
kenape erh mata kite ade eye bag erh?
padahal nk kate xcukup tido..ermmm..cukup..
erm..nantak la kau mata..
muke kite ni asyik je naik jerawat..
jeles tul kwn2 kat skolah yg muke2 licin2 tu..
xpelah..dah ni yg ALLAH berikan..
redha jelah..
walaupun..dari pndangan mata kite,
kite ni x begitu sempurna..macam..fat,byk jerawat la,x berape pndai sgt,x comel dan kurang cantek..
kite tetap bersyukur gak..
sekurang2 nye kite ade kwn yg mahu berkawan tnpa melihat rupa paras,ada family yg lengkap..
is enough for me..
kan nobody perfect..
emo la plak dah kite ni..


ermm...sebenarnye byk kite nak cite,,,nk luahkan..
esok dah isnin dah..makna nye bile2 dikira2 dah bpe erh..
lme jugak la..kite jdi bdk form 3..
aduyai..kite betul2 takut ni..
PMR..
sebut je dah gerun..
sebenarnye kan..dlm lubuk haty kite ni kan..chewah..
kite teringin22222222 sgt nak masuk skolah berasrama..
bile lihat kakak ngan abang kite dulu..
kite rase jealous...
tapi..mereka tu pndi..lebih2 lg abg kite..
walaupun x rapat ngan die..dan slalu sgt gaduh ngan die..
tapi otak die clever gak..
nak buat cmne kan?dah nasib..
so..thn ni kite akn insyaALLAH berusaha..hehe


hmmmm...tetibe plak kite rindukan kwn-kwn karib kite mcm fatin ngan syakirin..
mereka la rakan karib kite yg pling kite syg..
tapi x sama skolah menengah..
kiranya skolah rendah la..
kadang2 terbit gak perasaan jeles..
kite kat sini..
xde pun kwn yg betul2 krib mcm mereka..
ada memang la ade..tpi susah sikit nk kongsi msalah peribadi..
cm fatin tu sepupu kite..so..kite memang kamcing dari kecil..
kan sini..kadang2 kite sedih la gak..
nak je kembali zaman dulu..


ni...dlm 1 thn 2 atau 3 kali je jumpe..
kekadang kan.,, kalau dorang bergaduh (selalu sgt)
dorang tpon kite smata2 nk luah kan ..kite pun dgr2 jelah..

mcm mule2 fatin tpon..pastu kite tau lepas tu mesty kirin plak..
hahahha...lawak pun ade..
takpelah..mereka kate kan kite pakar motivasi la konon..
sebab kite slalu bg ceramah..ingat lg wktu skolah rndah..dorang pnggil kite ustazah..
tula spe suruh wat kite bg ceramah..hahahahah
pastu dorang pnggil kite doktor cinta..adeke patut??pengalaman bercinta pun kite xpernah..dorang kate kite ni pndai bg nasihat..iye2 aje la..adeke org suke kat kite ni,,?kite suke org ramai la..tpi..org suke kite..lu pikir la sendiri..


ya allah..pnjg berjela upenye kite membebel ni..esok dah la nk skolah..
oklah..kite say bubye dulu ye..