ASALAMUALAIKUM..

HAI..
alhamdullilah..
baru jak berbuka puase ni..
arini menu yg mama masak simple jak..
sebab 3 org je yg mkn..
abah buka kat pejabat..ada majlis kot..
kakco n abg aku kat tmpt blajaq dorang la..
mama masak arini..
ikan goreng keli ( my favourite),kuah paprik ngan kuah masak lemak ikan masin..
desert nye agar agar pandan..(kite x suke,tukang tgk jak la..heheh)..
ngan air sirap bandung..adik kite suh mama buat..jakun sgt nak blajaq wat air tu..

tadi kite tgh wat folio kan kat komputer ni..printer ni saje2 wat perangai xnak keluar2..sabaq jela..
dahle nak antar selase kot..xpasti..

pastu kite bkak myspace,dah bosan g utube plak..
layan lagu korea..
hehehehe..
kite nak sgt beli cd korea ni suatu ari nanty..:
1.full house (wajib..sbb kite suke sgt cite ni)
2.wonderful life ( sebab ade bdk comei dlm cite tu
3.princess hours (sebab cite ni memang best pun mase dulu kite tgk.rase nak tgk lg la..)
4.prince hours ( cerite ni memang kite x tgk slalu..sbb cite ni ptg..so,mase cuti je dpt tgk..tak tahu story penuh die..)

tu jela kot mase ni..tapi itu mungkin angan2 mat jenin ja..tgk la bile kite da kerje ke ape suatu ari nati..kite mesti beli..tu pun kalo tak expired da..ehhehehehe..

satu lg impian kite nak beli enset kamera yg canggih2 skit..skang ni x canggih sgt pun..hehehehhe
jelez betoi..kawan2 kite semua cnggih2..
tapi kite x kesah pun..
enset 5200 tu pun asyik wat hal jak..
sbr je la..
nak gune pun xde aty da..yelah..bpe kali repair wat hal lg..
wat abis duit je..
nasiblah skang kite gune enset mama..tak tau apa namanye..tpi nokia gak..
cume yg geram mp3 xde,kad memori pun xde..
sabar jelah kite..
tapi..kite kan pelajr lg..wat pe enset cnggih..
mama kate dah belajar kt u ke ataupun da keje naty..beli la jenama apa pun nak.
tpi lambat lg la mase tu tibe,,

tpi kan..bise la kite pun manusia biasa jugak..
ade la jugak perasaan cmburu..
tpi kite lupe kan..
ehhehehe

hari ni dah hari ke 22 kite berpuase..
rase macam cepat je mase berlalu..
ade lg 7 ari kot..pastu raya,,
hmmm..cepatnye,,
rase tak puas lg..
pastu thn depan form 3 plak..PMR,,
takut,gerun,gabra..semua ade..
abah kate kalu dpt asrama ke..
kene pegi..
tp kite x mau la..
hmmm..apa la kite ni lambat lg la..2010 pun belom lg dah pikir..pmr pun belom lg..
hehehe..tu pon kalo dpt..harap2 xdapat la..AMIN..

cikgu kate lps raya ni..ade final exam..periksa akhir thn..
ni yg menentukan samade turun ke naik ke ataupun tetap ke kelas kite..
takut la jugak..hmmmm..
harap2 thn dpn..ain seaban,farahin,aqilah,laila,nabila,safia,azimah dan atau sape2 yg rapat ngan kite dpt sekelas ngan kite..AMIN..

ESOK..mama kate ade morei (xtau betoi ke x ejaan nye..) kat umah fatin..
kene pegila..
x sabar2 la plak..hehehe

oklah yek..kite nk g smbahyg yerp..
bubye..
see u lAteR..
BUBYE.........