asalamualaikummm

aSALMUALAIkummm..
da lame x berbicare kat blog ni..aku arini agak pening la...demam pon ade...
hmmm,,mase ari khamis,jumaat,sabtu tu kite g bercuti kat kuala lumpur sebab ayah kita ada kursus kat sana..penat giler kite,asyik jlan je...nak je duk dlm hotel je,naty xpepasal kene marah ngan ayah kite...ary sabtu tu,kite g putrajaya..ayah kite kursus kat sana,mase ayah kite mesyuarat tu,kita ngan lain2 g ronda2 kat sekeliling sana..antara tmpat kite g masjid putrajaya,tasik die cntek glers,jambatan die,pastu dapat smbahyg kat masjid die..hmmm,.mase tu depa ade wat penambahan sikit..kan mase nak naik kat atas tmpat wanita seram gler..ni ade satu cite kan mase nk turun kan,kite lambat keluar,pastu terus lif tu tutup..kite xtau nak tekan ape kan tibe2 kan die berhenti kan tempat bilik jenazah,,gerun dahle sunyi..pastu kite men tekan jela..nasib baik kite tekan betoi,,,kite betoi la kak,pijah gelakkan kite...pastu jumaat tu,,ronda2 kl..naik monorel macm LRT LA..gayat kite tau...dah le penuh sesak dlmnye...pastu g pavillion..kat situ mahal gler barangnye...untuk orang yg kaya raya tu bolehla..kite just window shopping je...pastu g bukit bintang..ronda2 kat sana..shopping skit masjid india...beli tudung manjalara warna itam,pastu g jakel beli kain untuk raya naty..byk cntek kat sana murah lak tu...
g mydin,jalan2 kejap...pastu balikla..pastu bersiap g umah sedara,ami zainal..adik mak kite..die duk kat ukay perdana..hmmm,,da pukul 12 maam tu balik..pastu ayah kite bwk ronda bandaraya kL WAKTU MALAM ...CNTEK GLER...kLCC..PASTU BLIK HOTEL,PE LAgi tido la...heheheheh..ecok nye,jalan2 jap kat tmpat hotel kite tu chow kit..da tu balik siap2 g kenduri kawen sedara kite...pastu ayah kite bawak umah lama die mase die study kat UITM SHAH ALAM tu...mase tu ayah kite da kawen ngan mak kite..jadi kakak kite jela merase duk umah tu..sebab yg lain belon wujud lagi...heheheh..balik tu,on the way nk blik singgah kat teluk intan..mase tu mood kite betoi2 x ok...yg kakak kite ngan adik kite tak abis2 kacau...hmmmm,smapi umah pukul 9malam sebab ayah kite lalu jalan lama..so dekat skit,xde tol2..

lagi satu aku hepy sgt stacy ngan nubhan tercalon dlm APM ngan anugerah kat 8tv tu..xtau ape namanye....okla..da letih jari2 ku ini..say bai bai dulu eh...see u later...<>