ASALAMUALAIKUMM

hai semua..semalam kite hepy sgt...nak tau x sebab ape???
smalam kan kite g kenduri kat umah fatin...pastu syakirin pun ade gak...semata2 die dtg nk jumpe kite..sonok sgt...byk betoi kite cite kat die...die pun makin cntek + comel..kite syg sgt die...sebab die kwn karib kite dari skola rendah lagi beserta ngan fatin skali..cume yg beza nya fatin tu sepupu kite...
cume skarang kite terpisah sebab lain2 skola..fatin ngan syakirin sama skola...da 2thn xjumpe die...cume raya thn lepas jumpe jap sebab g raya umah die...reunion la..cume satu je hakikat xboleh disangkal lagi,kirin tu pandailah..naik jeles tau kite...die main2 jugek tpi otak geliga...kite ngn fatin tu sama level la...ntah la...kekadang nak gak sama skolah ngan deme...macam skola rendah dulu,,g kantin sama2,jadi pengawas sama2,g tandas sama2,g library sama2,gaduh2 sama2,usik2 sama2,
ejek2,dan macam2 la..semua nye bertiga...tapi nak wat cmne..semua perkara harus ade pengorbanan dan perpisahan...syakirin + fatin =kite syang korang!!!!(tapi kite akan ingat satu perjanjian mase darjah 6 tu..kirin tu kate 2020 die bg kite,fatin encet yg terkini sebab konon2nye dah jadi doktor syakirin kot..si fatin da jadi lawyer,nak belanja makanan jepun,dan kite kene tunaikan ape deme nak asalkan ikut kemampuan)..hehe..kekadang kan rase gak sebab dulu kite slalu gado2 usik2 ngan kirin..skarang da xde da...hmmmmmmmm..okla...stop cite tu...

kite rase kan kite kene wat perubahan la...cube tgk result kite...hmmm cukup makan je lulus...kadang2 sedih gak..sampai bile nak berada dlm kelompok yg sama je..skarang ni kite kene kurngkan bercakap,makan,bermain gan adik,dan kene jadi matang sikit....yg pling lemah ialah sains,bi,ngan maths...cmne ni...pelajaran asas kite lemah...aduyai...xpe2..insyaALLAH mulai skang kite akan cube tumpukan perhatian pada cikgu yg mengajar...dan rajin2 diri solat...kekadang byk kali kite tertinggal solat...kite tau slain berusaha,kene gak berdoa..so sharifah...chaiyok!!!chaiyok!!!!!!!